#d7d6d5

Support

Vi sidder klar ved

telefon og mail

Telefon support: +45 9840 7610

E-mail support: support(at)idefa.dk

Fjernsupport: PC / MAC

Jeg kan ikke sende mails

Problem
Jeg får en fejl når jeg skal sende mails.

Løsning
Du skal benytte vores SMTP server for at være sikker på at kunne sende mails. Benyt derfor følgende oplysninger, i forbindelse med opsætning af mail:

• Server til indgående post: mail.DITDOMÆNE.dk
  • Server til udgående post: mail.DITDOMÆNE.dk
  • Port til udgående server: 587
  • Port til indgående server (POP3): 110
  • Serveren til udgående post kræver godkendelse, og benytter samme indstillinger som serveren til indgående post
  • Brugernavn: Din mail adresse
  • Password: Den kode, som du har modtaget fra IdeFA
  • Melder den stadig fejl, så prøv at fjerne godkendelsen som er beskrevet 3 punkter længere oppe.

Instagram

Se hvad vi går og laver i hver dagen. Følg os på www.instagram.com/idefa eller læs mere om modulet her

Kontakt os

Send os en mail nedenfor, så kontakter vi dig snarest