målrettet hoteller, som vil have flere direkte bookinger.


Det er ikke længere en tese, alt kan måles - data er vores fælles ven. Den ven som giver dig mulighed for de bedste resultater på bundlinien.

Begreber som quality score, ROI, leads, CPA, PPA mv. kræver opmærksomhed 24/7 hvis du vil flere gæster på dit hotel.

Hvad med tiden til produktudvikling, til at lave nye innovative hotelpakker til dine hotelgæster. Dine kompetencer i fokus. Dedikation, har du tiden?Vi forstår godt samarbejdet med OTAérne, men der er mange lavt hængende frugter som dit hotel kan plukke med den rette viden og rådgivning.


Responsive Design - betyder, at jeres hjemmeside bliver tilpasset alle enheder, som jeres gæster benytter. (PC, mobil, tablets, TV med videre).


Med den rette strategi og kombination af tiltag får dit hotel en uundværlig forståelse for potentialet på de digitale platforme. 


Når dine gæster besøger din hjemmeside, åbner dine nyhedsbreve, kan du følge deres digitale fodaftryk og kontakte dem med målrettede kampagner.


Spor og sammenlign alle dine annoncer, e-mail-nyhedsbreve, kampagner, henvisninger, betalte links og søgeord på Google og få et økonomisk overblik.

Med mange års kendskab til hotel branchen tilbyder vi medie rådgivning, dialog med eksterne sælgere og specifik branche rådgivning.


Vi har stort kendskab til integration og parameter booking med TecHotel, Spectra, HotelBoss, Synxis, Evolution og andre PMS systemer. 


Kan være en strategisk og meget afgørende kommunikationsplatform, der sikrer loyalitet og værdifulde relationer til dine gæster.


Fantastisk mulighed for at påvirke dine besøgende yderligere med specifikke målrettet budskaber på Google, Facebook i en research eller bookingproces.