Gør dit hotelwebsted lettere tilgængeligt


At have dit hotel på Google My Business gør dit hotelwebsted lettere tilgængeligt ved at blive vist i Google Search-fortegnelser. Potentielle gæster kan nemt klikke på "besøge hjemmeside" eller "ringe". Dette øger sandsynligheden for, at dine gæster ikke kun kan se de anmeldelser, du har indarbejdet i dit websted, men også bestille direkte hos dig i stedet for gennem en OTAérne.


Med Google My Business kan du få direkte forbindelse til dine gæster, når de søger efter dit hotel på Google, Google Maps eller i Google+. Så er du sikker på, at dine gæster kan finde dit hotel, og det er på uanset hvilken enhed de bruger.


Giv kunderne de rigtige oplysninger på det rette tidspunkt, uanset om det gælder en rutevejledning til din virksomhed i Google Maps, dine åbningstider eller et telefonnummer, som de kan klikke på og ringe direkte til fra deres mobiltelefon. Google My Business gør det nemt for dine kunder at kontakte dig.

Læs kundernes anmeldelser og reager på dem. Upload billeder, der præsenterer din virksomhed. Virksomheder, som føjer billeder til deres Google My Business, får 42% flere anmodninger om en kørselsvejledning på Google Maps end virksomheder, som ikke gør det, og 35% flere klikker sig frem til deres website.