Hvad er digitalisering?

Vi udkommer med en ny hotel rapport om digitalisering for primært hoteller i 2019 og du kan allerede nu skrive dig op til at modtage den kvit og frit i din postkasse.

Send en mail til os på info@slet-dette.idefa.dk og skriv JA TAK til den nye Hotel rapport om digitalisering.

spørgeskemaundersøgelse med over 800 respondenter, fordelt over hele landet.

Rapporten tager udgangspunkt i en grundig research, hvor der er indhentet data og viden, som vil belyse situationen og nye muligheder i hotelbranchen.

• Indsamlingen af data har blandt andet taget udgangspunkt i en spørgeskemaundersøgelse med over 800 respondenter, fordelt over hele landet.

• Undersøgelsen består af 13 spørgsmål, som er blevet delt på de sociale medier(Facebook og LinkedIn) i efteråret 2013.

Der er også interwiews med Adm. direktør i Horesta, Katia K. Østergaard, Direktør i Small Danish Hotels, Jørgen Christensen og Gerneral Manager på Hotel Jutlandia, Camilla Frost

Der findes to store giganter på markedet, henholdsvis Expedia Inc og Priceline.com Begge har stor kapacitet og er løbende i stand til at opkøbe konkurrenter for derigennem at forstærke deres position på markedet. 

Et Online Travel Agency er en privat og ekstern forhandler, hvis funktion som agent/mellemled er at sælge rejseprodukter og tjenester på vegne af en leverandør. Der findes 450.000 OTA'er verden over.

For at varetage denne ydelse kræver agenterne en fast provision af hver enkelt booking.Booking.com har eksempelvis 2.8 mio bookinger pr. uge.