til jer som vil have flere direkte bookinger på eget website.

Digital marketing kræver opmærksomhed 24/7. Men hvad med tiden til produktudvikling, til at lave nye innovative hotelpakker til dine hotelgæster.

Lad os være jeres tillidsfulde partner, så hjælper vi med at målrette jeres ressourcer og optimere jeres online marketing. Dette vil give jer flere kunder, men også besparelser på jeres eksisterende markedsføring.

Vi har 10 års erfaringer med moderne hotel drift på nettet. På baggrund af jeres data, kan vi skabe den rette strategi og målretter jeres online tiltag.Vi forstår godt samarbejdet med OTAérne, men der er mange lavt hængende frugter som dit hotel kan plukke med den rette viden og rådgivning.


Responsive Design - betyder, at jeres hjemmeside bliver tilpasset alle enheder, som jeres gæster benytter. (PC, mobil, tablets, TV med videre).


Med den rette strategi og kombination af tiltag får dit hotel en uundværlig forståelse for potentialet på de digitale platforme. 


Når dine gæster besøger din hjemmeside, åbner dine nyhedsbreve, kan du følge deres digitale fodaftryk og kontakte dem med målrettede kampagner.


Spor og sammenlign alle dine annoncer, e-mail-nyhedsbreve, kampagner, henvisninger, betalte links og søgeord på Google og få et økonomisk overblik.

Med mange års kendskab til hotel branchen tilbyder vi medie rådgivning, dialog med eksterne sælgere og specifik branche rådgivning.


Vi har stort kendskab til integration og parameter booking med TecHotel, Spectra, HotelBoss, Synxis, Evolution og andre PMS systemer. 


Kan være en strategisk og meget afgørende kommunikationsplatform, der sikrer loyalitet og værdifulde relationer til dine gæster.


Fantastisk mulighed for at påvirke dine besøgende yderligere med specifikke målrettet budskaber på Google, Facebook i en research eller bookingproces.


Flemming Bonkegaard

CEO Rådgivning

Direkte: +45 9840 7601
Mobil: +45 4056 0206
Email: fb@slet-dette.idefa.dk 

Opret forbindelse på LinkedIn

Du er altid velkommen til at kontakt os, ved at udfylde ovenstående formular eller kontakte Flemming direkte for mere information.