API Online Booking

En investering i dit booking flow har stor betydning

Få værdifuld viden, effektiviser dit booking flow og gør det nemt for dine gæster at booke direkte.

Gør det nemt for dine gæster at booke direkte

Valg af Property Management System

En investering i dit booking flow har stor betydning, både for dine gæster der har store forventninger til deres oplevelse online, og for dit hotel der vil få værdifuld viden til at få endnu flere gæster til at booke direkte på din hjemmeside.

IdeFA anbefaler OctopusPMS til opstart, da de har gratis support og undervisning + ingen opstartsgebyr og undervisning. Personligt har vi ingen relationer eller forretningsmæssige aftaler med OctopusCMS eller andre PMS udbydere i Danmark eller andre lande.

Priser fra 495,- kr. pr. mdr. (absolut billigst på det danske marked)

Hotelbookingen giver en fleksibel, visuel oversigt over værelsesbestillinger, priser og ledighed med nemt skift til andre tidsperioder og hurtig opdatering af fx priser. Systemet tilbyder desuden multibestilling af værelser, drag & drop flytning af værelser, CTRL-drag for kopiering af booking samt styring af betaler.

Hotelbookingen leverer også ankomst- og afrejselister, gæstelister samt e-mail og udskrift af bekræftelser, påmindelser samt fakturaer til gæsterne på dansk, engelsk og tysk.

Vi har udviklet en API online booking løsning til Danske Hotellers 24 hoteller

Vil du gerne høre mere?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig.

Vi udvikler til følgende PMS Systemer

Channel Manager er indbygget i Octopus PMS

Hotelbookingen kan håndtere flere hoteller i samme software. Den smarte Channel Manager sørger for at bookinger fra online bookingportaler, såsom Booking.com, Hotels.com, Expedia og mange flere, automatisk opdateres i Hotelbookingen. Channel Manager holder samtidig alle bookingportaler synkroniserede med både priser og ledige værelser, så overbooking undgåes.

FLEKSIBEL BOOKING

Dine gæster kan booke værelser, bestille bord i restauranten og meget mere hjemmefra, undervejs i bil, fly, tog – eller fra værelset. 

HELLO VERDEN

Gode produkter og tilbud sælger kun, hvis de bliver set. Derfor er OCTOPUS integreret med alle de vigtigste online bookingsites verden over.

MOBIL OG TABLET

Altid tilgængelig for dine gæster. Butikken er altså åben for booking 24/7 – 365 dage om året og tilgængelige på alle platforme (Responsiv)

INTEGRATION MED E-CONOMIC

OCTOPUS er samarbejdsvillig og arbejder uden kommunikationsbesvær sammen med fx e-conomic.

Housekeeping-App

Housekeeping app’en giver en automatisk rengøringsstatus for alle værelser – også ved ’blivere’. Den smarte fotoregistrering giver en hurtig behandling af ad hoc-reparationer og glemte genstande. App’en tilbyder også noter til rengøringspersonalet og minibar-registrering.

Housekeeping app’en gør det nemt at holde styr på status på alle værelser – både dem hvor gæsterne rejser og dem,  hvor de bliver.

Med app’en kan rengøringspersonalet nemt se, hvor de kan gå i gang, og hvilke værelser der endnu ikke er ledige. Det betyder nemmere arbejdsgange og hurtigere behandling af værelserne.

Med den smarte app får du mulighed for at give dine gæster en ekstra god service – og som ekstrabonus slipper I for fysiske rengøringslister.