Gå til hoved-indhold

Bestil et Gratis Google Adwords Tjek

Vi er kvalificeret som Google Partner og kender altid de nyeste værktøjer og produkter. Vi tilbyder en gratis gennemgang af dine Google Adwords kampagner og efterfølgende dialog om mulighederne for optimering.

Google Adwords - du betaler kun for resultater

Du betaler kun, når nogen klikker på din annonce og besøger din hjemmeside (PPC betyder Pay per click) og altid til aftalte budget pr. dag. På den måde sikre vi, at din virksomhed og dine produkter får de rigtige placeringer til de bedste priser.

Google Adwords Certificering

Google-annoncer forbinder dig med dine kunder netop i det øjeblik, de leder efter dine produkter og services. Med Google AdWords opretter du dine egne annoncer, vælger søgeord, der kan hjælpe til at matche dine annoncer til din målgruppe.

Ingen besøg, ingen betalinger

Betal kun når nogen klikker på din annonce og besøger dit website eller ringer. Med andre ord – når din annoncering har den ønskede virkning.

Vi kan hjælpe din virksomhed

"Uanset hvor stort dit budget er, kan du vise dine annoncer og du betaler kun, når nogen klikker på dine annoncer.

Vi hjælper med rådgivning, analyser, opsætning, søgeord, tekst, annoncer m.m., så du får det maksimale ud af dine kampagner på Google.

Andreas Overgaard Hansen
Marketing Manager

IdeFA Gruppen er kvalificeret som Google Partner

Google Partners er virksomheder inden for online marketing, som Google har tillid til.

Google Partner programmet

Veluddannede

Partnerne kender altid de nyeste værktøjer og produkter fra Google, fordi de skal bestå Googles certificeringstest hver 12. måned.

Opdaterede

Google-partnerne kan dokumentere deres resultater. De bruger de bedste kampagneløsninger i branchen, og fokuserer på at give dig mest muligt for pengene.

Google-adgang

Vores partnere har et konkurrencemæssigt forspring, fordi de samarbejder direkte med Google. De har adgang til undervisning og produktopdateringer, og derfor er de hele tiden ajour med, hvad der sker hos Google.

Kig efter badget - Tjek vores Google Partner status

Samarbejd med de bedste

Badget gives til virksomheder, der er eksperter i Googles produkter. Deres virksomheder er sunde og konkurrencedygtige, deres kunder er tilfredse, og de arbejder ud fra Googles optimale løsninger.

Kig efter badget - Tjek vores Google Partner status

Annoncér lokalt eller globalt

Målret dine annoncer mod kunder i bestemte lande, regioner eller byer – eller indenfor en angivet afstand fra din virksomhed eller butik.

Nå den rette målgruppe

Målret til folk baseret på demografiske oplysninger, fx alder, køn, civilstand, uddannelse, arbejdsplads og meget mere.

Rapportering

Få et samlet overblik over din online annoncering og den viden, som har betydning for at kunne spore salget og optimere indtjeningen.

Andreas O. Hansen

Marketing Manager

Direkte: +45 9840 7605
Email: aoh@slet-dette.idefa.dk 

LinkedIn Google+ Facebook

Spørgsmål til PPC Marketing?

Du er altid velkommen til at kontakt os enten ved at udfylde formularen eller kontakte Andreas direkte for mere information.