Gå til hoved-indhold

Tjek af Google Analytics koder

Hvis ikke dine Google Analytics koder er sat korrekt op giver det forkerte data og dermed værdifuld indsigt.

Google Analytics - gratis professionel webanalyse

Med Google Analytics kan du ikke blot måle salg og konverteringer. Du får også helt nye indblik i, hvordan de besøgende bruger dit website, hvordan de ankom til det, og hvordan du kan få dem til at blive ved med at komme tilbage.

Google Analytics Kvalificering

Badget gives til virksomheder, der er eksperter i Googles produkter. Deres virksomheder er sunde og konkurrencedygtige, deres kunder er tilfredse, og de arbejder ud fra Googles optimale løsninger.

Rådgivning om Google Analytics

"Du kan øge salget og investeringsafkastet på webstedet og tjene flere penge på din markedsføring. Vi tilbyder flere forskellige opsætninger af Google Analytics, hvor indholdet kan variere, afhængig af ønsker, behov og kompetencer."

Søren Guldbæk Olsen
CEO Kundekontakt

Analyseværktøjer

Google Analytics bygger på en effektiv og letanvendelig rapporteringsplatform, og med blot et par klik kan du beslutte, hvilke data du vil vise, og tilpasse dine rapporter.

Mobilanalyser

Google Analytics hjælper dig med at måle mobile enheders indvirkning på din virksomhed. Og laver du mobilapplikationer, kan Google Analytics tilbyde dig Software Development Kits til iOS og Android, så du kan måle, hvordan folk bruger din app.

Indhold

Rapporten Indhold gør det lettere at finde de effektive dele af dit website og de mest populære sider, så du kan give dine kunder en bedre oplevelse.

Annonceringsanalyse

Få mest muligt ud af din annoncering ved at finde ud af, hvor effektive dine annoncer i sociale medier, mobilannoncer, søgeannoncer og displayannoncer er. Knyt aktiviteterne på dit website sammen med dine marketingkampagner for at se det samlede billede og gøre din annoncering mere effektiv.

Konverteringsanalyser

Brug Google Analytics mange analysefunktioner til at finde ud af, hvor mange kunder du tiltrækker, hvor meget du sælger og hvordan brugerne interagerer med dit website.

Sociale analyser

Internettet er et socialt sted, og Google Analytics måler dine programmers succes i de sociale medier. Du kan analysere, hvordan de besøgende interagerer med delingsfunktioner på dit website (såsom Google +1 knappen) og forholder sig til dit indhold på mange sociale platforme.

Søren Guldbæk Olsen

CEO Kundekontakt

Direkte: +45 9840 7602
Mobil: +45 2099 9469
Email: sgo@slet-dette.idefa.dk 

LinkedIn Google+ Facebook

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakt os ved at udfylde formularen eller kontakt os pr. 98487610