Gå til hoved-indhold

Sociale medier

Præsenteret på de rigtige måder kan én eller flere sociale medier være en strategisk og meget afgørende kommunikationsplatform, der sikrer loyalitet og værdifulde relationer til dine kunder.

Sociale medier

Facebook, Twitter, Linkedin, You Tube og masser af andre sociale medier er HOT

Sociale medier bringer for alvor din kommunikation online. Mens internettet forbinder dig til den omverden, din forretning skal leve af, understøtter sociale medier mere værdifulde relationer.

Hvordan kommer vi igang?

Få lagt den rigtige strategi, så tilstedeværelsen på de sociale medier bliver levende og ikke mindst effektfuld. Vi tilbyder individuel rådgivning eller fast definerede pakker, som er tilpasset dine målgrupper.

Annoncering på de sociale medier

Sociale medier har etableret sig som en afgørende samtaleform, og med Facebook i front venter store potentialer for den, der tilegner sig principperne strategisk og effektivt.

Facebook byder på helt unikke muligheder for målretning af din annoncering, hvor du vælger din målgruppe ud fra køn, alder, geografi, uddannelse, civilstatus og interesser.

"Vi bringer din virksomhed i spil på de sociale medier som Facebook, Twitter, You Tube, LinkedIn, Google+ og flere andre muligheder."

Andreas Overgaard Hansen
Salg & Marketing

Skal vi hjælpe din virksomhed med sociale medier 

Grenaa Strand Camping

Grenaa Strand Camping er camping, når det er bedst. De har fokus på deres gæster og ønsker at skabe uforglemmelige ferier for alle. Grenaa Strand Camping har placering ved en af Danmarks mest børnevenlige strande, og har stort fokus på sjove aktiviteter for hele familien. 

Keypoints

IdeFA har samarbejdet med med Grenaa Strand Camping om at markedsfører campingpladsen ved brug af de sociale medier.

  • Synliggjort for 40.000 personer på Facebook ved, igennem en konkurrence, at skabe stort fokus på brugeroplevelsen og brugerengagement.
  • Opnåede en fordobling af antal likes på siden på 14 dage. 
  • Vejledning og rådgivning i at engagere brugerne på de sociale medier

Kontakt os for mere viden om sociale medier 

Kundecase Grenaa Strand Camping

Hedeby Hotel Group

Hedeby Hotel Group er en privatejet hotelkæde bestående af tre hoteller i Danmark, hhv. Hotel Svanen, Billund, Hotel Svanen, Grindsted og Hotel Ansgar, Esbjerg.

Kundecase Hedeby Hotel Group

Keypoints

Med fokus på hotel marketing har IdeFA været inde og se på de mange online muligheder, og løbende sørget for rådgivning og vejledning i brugen af sociale medier. 

  • Vejledning og rådgivning i brugen af Facebook, samt samling af alle aktiver i Facebook Buiness Manager
  • Opsætning af Facebook Add’s og Re-targeting målrettet mod ønskede målgrupper
  • Succes med opsætning og vedligholdelse af kampagne, målrettet Norge, hvor LEGOLAND® blev brugt til trækplaster.

 

 

Spørgsmål til sociale medier?

Du er altid velkommen til at kontakt os enten ved at udfylde formularen eller kontakte Andreas direkte for mere information.

Andreas O. Hansen

Marketing Manager

Direkte: +45 9840 7605
Email: aoh@slet-dette.idefa.dk 

LinkedIn Google+ Facebook