Gå til hoved-indhold

Modtag en gratis søgeordsanalyse

Vi er kvalificeret som Google Partner og kender de rigtige værktøjer. Vi tilbyder en gratis gennemgang af dine placeringer på Google og en efterfølgende dialog om mulighederne for at få markant mere trafik.

Etisk søgemaskineoptimering

Hos IdeFA Gruppen anvender vi altid etisk søgemaskineoptimering. Det betyder, at vi overholder de regler som Google har lavet, vi bruger således ingen specielle teknikker eller strategier, der snyder søgemaskinerne.

Søgemaskineoptimering SEO - Side 1 på Google?

At være i toppen af Googles søgeresultater, er det samme som at have sin forretning på en travl gågade, det giver mere omtale og flere kunder.

Søgemaskineoptimering

Hvorfor søgemaskineoptimering?

Med professionel søgemaskineoptimering bliver din virksomhed mere synlig, hvilket gør det langt nemmere for kunderne, at finde lige nøjagtigt dine produkter eller ydelser når de søger efter dem.

Hvad er søgemaskineoptimering (SEO)?

Søgemaskineoptimering er en proces, hvor der arbejdes med forskellige strategier og teknikker, med det formål at opnå en topplacering på det aktuelle søgeord og løfte din hjemmeside til et højere niveau. En korrekt udført søgemaskineoptimering giver dig bedre placeringer på de forskellige søgemaskiner, hvor vi i Danmark hovedsageligt arbejder med Google, da stort set al søgemaskinetrafik går her igennem. 

Søgemaskineoptimering er vigtigt:

Søgemaskineoptimering får større og større andel i genereret trafik til websites, hvilket gør det til et særdeles relevant emne at forholde sig til som virksomhed.

"Hvis en kunde søger efter dit produkt på Google, så nytter det ikke noget, at dit produkt eller hjemmeside findes på plads 56 ud af 60 resultater. Hvis ens website ikke er ordentlig søgemaskineoptimeret, så ryger man bare bag i køen og gør chancerne for at blive fundet af potentielle kunder ualmindelig lille"

Christian Nordentoft
SEO Manager

Turbovex

Turbovex har mere end 40 års erfaring med udvikling og salg af decentrale ventilationsanlæg.
De ser vigtigheden i, at et godt indeklima er lig med et godt arbejdsmiljø.

Keypoints

IdeFA har for Turbovex haft fokus på den gode søgemaskineoptimering (SEO), og med råd og vejledning givet dem redskaber til, hvordan de kunne optimere deres hjemmeside, så de nemt kunne findes på internettet. 

  • SEO på deres vigtigste produktrelaterede søgeord
  • Løbende søgeordsanalyser og rapporter på søgeordene
  • Rådgivning omkring optimering af hjemmeside og tekster for bedre søgeresultater på Google.

Kontakt os for mere viden om søgemaskineoptimering

Kundecase Turbovex

Få en gratis søgeordsanalyse

Søgeordsanalysen kan varierer alt efter branche, målgruppe og geografisk område.

  • Analyse af antal søgninger på relevante søgeord
  • Analyse af konkurrencen på de enkelte søgeord
  • Gennemgang af placeringer på søgeordene
  • Prioritering af søgeordene
  • Kategorisering af søgeordene

Bestil en gratis søgeordsanalyse

Spørgsmål om søgemaskineoptimering?

Så er du velkommen til at kontakt os enten ved at udfylde formularen eller kontakte Kristian direkte for mere information.

Christian Nordentoft

Marketing Manager

Direkte +45 9840 7608
Email: cn@slet-dette.idefa.dk   

LinkedIn Facebook