Hvor skal jeg investere?

Vi har i over 15 år leveret svar på dette spørgsmål.

Marketing består af mange discipliner, og det kan være svært at gennemskue hvor jeres ressourcer bedst investeres - Det er her IdeFA Gruppen, med vores kompetencer og 15 års erfaring, kan hjælpe jer.

Det er ikke længere en tese, alt kan måles - data er vores fælles ven. Den ven som giver dig mulighed for de bedste resultater på bundlinien. På baggrund af jeres data, skaber vi den rette strategi og målretter jeres online tiltag. 

Digital marketing kræver opmærksomhed 24/7. Lad derfor os være jeres tillidsfulde partner, så hjælper vi med at målrette jeres ressourcer og optimere jeres online marketing. Dette vil give jer flere kunder, men også besparelser på jeres eksisterende markedsføring.


"Som kunde hos IdeFA har du altid en kontaktperson, som vil rådgiver og fungere som sparringspartner, hvis du har spørgsmål vedrørende en kampagne, rapportering, en udbyder eller et medie. 

Du undgår hermed at bruge uanede mængder af tid på at sætte dig ind i de adskillige on- og offline muligheder, der findes."

Flemming Bonkegaard
CEO Kundekontakt

Flemming Bonkegaard

Partner

Direkte: +45 9840 7601
Mobil: +45 4056 0206
Email: fb@slet-dette.idefa.dk 

Opret forbindelse på LinkedIn

Book et møde i min kalender

Du er altid velkommen til at kontakt os enten ved at udfylde formularen eller kontakte Flemming direkte for en uforpligtende dialog.