digitale løsninger gavekort

Der er mange fordele ved at have sit eget gavekort system. Gavekort er både en god forretning, godt for din markedsføring og kan være med til at skabe faste gæster.

Et gavekort har tidligere været anset som den nemme gave.
Det var gaven, hvor modtageren selv kunne bestemme hvad de fik.

Men i takt med at oplevelsesøkonomien fik øjnene op for gavekortet, har dette ændret sig.
Især blandt de 18-37-årige.  

Gavekortet anses heller ikke for det nemme valg længere. I dag er det en oplagt måde at dele de oplevelser man selv har haft stor glæde af.

Salget af gavekort til netop denne målgruppe er derfor steget markant og er fortsat stigende.

Personaliser oplevelsen

Et gavekort giver dig mulighed for at personliggøre oplevelsen på hotellet yderligere.

Med de fleste gavekort følger nemlig en kort besked til modtager. Denne besked vil også være synlig når gavekortet indløses.

Står der f.eks. tillykke med bryllupsdagen, er det en oplagt mulighed til at gøre en lille ekstra indsat der gør oplevelsen på hotellet endnu bedre.

I mange gavekort systemer er det også muligt at skrive interne beskeder. Disse interne beskeder kan også benyttes til at gøre oplevelsen ekstra personlig.

Måske har gæsten fortalt at gavekortet er en fødselsdagsgave. Selvom gavekortet måske først indløses seks måneder efter, har du nu den information og kan både ønske gæsten tillykke og tilbyde gæsten en lille ekstra ting.

Gavekort betaler sig

De gæster der har modtaget et gavekort, er ofte parat til at bruge lidt ekstra.

De har måske fået opholdet i gave og derfor er de mere tilbøjelige til at bruge lidt mere når de ankommer. Det samme gør sig også gældende ved mindre gavekort.

Faktisk viser undersøgelser at 71% køber for mere end gavekortets værdi efter det er indløst.

Ved selv at styre sit gavekort system, har hotellerne mulighed for både at tilpasse gavekortet. Du får dermed et meget mere fleksibelt system og kan tilbyde dine gæster langt flere muligheder.

Ved at eje sine gavekort selv, sikre man sig også en stærk likviditet. Gavekortsbeløbet kommer ind på hotellets konto med det samme, fremfor at blive udbetalt efterfølgende af forhandleren.

Derfor er gavekortet ikke bare en god gave til dine. Det er også en god gave til dit hotel.

Vil du høre mere om mulighederne med et gavekort?
Så er du velkommen til at booke et møde med os her.
Så vil vi med glæde hjælpe dig.