idefa webpakke internet handel responsivt design

Hver femte dansker handlede på mobilen i 2018. Det har ført til en stigning af danskernes online forbrug på 14,7 milliarder kroner.

I 2018 udgav Foreningen for Dansk Internet Handel, deres undersøgelse af internethandlen i Danmark. Deres undersøgelse viste at det danske forbrug på nettet i 2018, var på 129,3 milliarder kroner. En stigning på 14,7 milliarder i forhold til 2017.

Stigningen skyldes, ifølge Foreningen for Dansk Internet Handel, at vi bruger mobilen i langt højere grad. Hver femte køb blev nemlig foretaget på en smartphone.

Analyser fra Dansk Statistik bakker op om denne udvikling.

Ifølge Dansk Statistik, anvender 9 ud af 10 danskere deres mobil til at gå på nettet, og i 2018 brugte 6% af de 25-34-årige kun deres mobil.

Hos børnefamilierne er det også tabletten og mobilen der shoppes fra. 56% af deres online handel forgår nemlig på mobil eller tablet.

Undersøgelse viser også at hver tredje, der handler med smartphone eller tablet, handler minimum 5 gange om måneden. Det er derfor en fordel med et system der imødekommer danskernes vaner og lever op til deres forventninger.

Vær sikker på at din hjemmeside er tilpasset dine kunder - Både på computeren, tabletten og mobilen.

Foreningen for Dansk Internet Handels undersøgelse viser, at 20 af de største danske netbutikkers NPS (Net Promoter Score) er faldende. NPS er en måde, hvorpå man måler kundernes oplevelse og hvorvidt de vil anbefale andre at handle i netbutikken. 

Undersøgelsen peger på at forventningerne til hjemmesider og netbutikker er steget markant, og ønsker man at sikre en høj NPS, er det, ifølge Foreningen for Dansk Internet Handel, først og fremmest vigtigt at kunderne får en nem og bekvem oplevelse, uanset om de bruger computer eller mobil. Responsivitet er nemlig den største faktor for NPS efterfulgt af troværdighed.

Responsivitet betyder at hjemmesiden tilpasser sig skærmens størrelse. Ved at designe hjemmesiden med responsivt design sikrer, man at hjemmesiden tilpasser sig skærmens størrelse automatisk.

Det er også vigtigt at din hjemmeside er tilpasset, så det stemmer overens med dine kunders behov. Det kan være der er mindre behov for at dele virksomhedens historie på mobilsiden, men mere behov for hurtig og nem adgang til kontaktsiden eller jeres webshop.

Vi kan hjælpe jer!

Tag fat i os på telefon: +4598407601

Eller skriv til os på E-mail: info@slet-dette.idefa.dk