hotel inspiration instagram

Har du brug for lidt inspiration til jeres hotels Instagram eller den næste brochure? Pantone Color Institue har fundet frem til de mest populære farver i 2019.

Fohr og Pantone Color Institute har i samarbejde med Visit Carlsbad lavet en undersøgelse af de mest populære farver i rejsebilleder anno 2019.

Ved at analysere 75 influencers på Instagram, med 50.000 følgere eller mere, har de fundet frem til de fire mest populære farver. De 75 influencers blev blandt andet valgt ud fra hvor mange lande de havde besøgt i 2018 og hvor meget deres følgere engagere sig.

Efter at havde gennemgået 375 af de mest populære billeder, fandt de frem til de fire nuancer der er, ifølge deres undersøgelse, de mest populære rejse farver i 2019.

Rose Dawn: Pantone 16-1522

Nuancen Rose Dawn kom til udtryk i billeder af murstensbygninger, røde sten og lyserøde solnedgange. Ler var desuden den mest dominerende farve i 7% af de analyseret billeder.

Harvest Gold: Pantone 16-0948 

Nuancen Harvest Gold kom til udtryk i billeder af efterårs løv, gule blomster og varmt lys. Guld var den mest dominerende farve i 8% af de analyseret billeder.

Ocean Depth: Pantone 19-4535

Nuancen Ocean Depth kommer til udtryk i billeder af den blå himmel og glas facader. Den blå himmel var den mest dominerende farve i 11 af de analyseret billeder.

Etheral Blue: Pantone 15-4323  

Nuancen Etheral Blue kom til udtryk i billeder af det caribiske hav og bjergkæder. Dyb turkis var den mest dominerende farve i 12% af de analyseret billeder.