google my business online markedsføring

I anledningen af Google Maps 15-års fødselsdag, har Google annonceret nye opdateringer til deres Google Maps app.

For 15 år siden blev det pludseligt lidt svære at fare vild.

Siden da er der sket rigtig meget. Google Maps er, kombinereret med Google My Business, den bedste måde at blive fundet lokalt.

Det ses også i Googles egen undersøgelse der viser at 78% af mobilbrugere, der udfører en lokal søgning på mobilen, besøger en fysisk butik efterfølgende.

De nye opdateringer

Opdateringerne består af flere tiltag. Blandt andet bliver det nemmere at planlægge og rejse med offentlig transport.

Men Google har især haft fokus på brugervenligheden af deres app version. De har blandt andet gjort det endnu nemmere for deres mobilbrugere at give anmeldelser og anbefalinger.  

I dette blogindlæg vil vi se nærmere på 4 af de nye opdateringer. Det er nemlig disse 4 opdateringer, der vil havde størst betydning for dig.

  • Udforsk: Google Maps gør det nemt at finde butikker, restauranter, museer m.m. i nærheden af hvor du er. Herunder finder du også informationer, ratings og anmeldelser alt sammen indhentet via Google My Business.
  • Gemt: Under gemt kan brugerne f.eks. gemme de butikker, bilforhandlere, frisører, restauranter og cafeer, de har handlet hos før eller vil besøge. Funktionen gør det også muligt at følge virksomhederne på Google. Følger du en virksomhed får du besked hver gang en virksomhed laver en opdatering. Hvad der gør Gemt funktionen endnu mere brugervenlig, er at den også gemmer alle dine reservationer. Det gælder både fra biografen, restauranten og fra hotellet. Det kræver blot at du er logget ind med din bruger, reservationsoplysningerne hentes nemlig fra Gmail og Google kalender.
  • Nyheder: Nyhedsfunktionen giver dig et overblik over de oplevelser, der af Googles ”lokale guider” og udgivere bliver bedømt til at være ”hot i denne uge” eller udvælges til ”en visuel guide til weekenden”. Dette leder straks videre til funktionen Bidrag.
  • Bidrag: Ifølge Jen Fitzpatrick, senior vice præsident for Google Maps, bliver der bidraget med 20 millioner dele af indhold hverdag på Google Maps. Det er altså 20 millioner billeder, anmeldelser og ratings, og med den nye funktion Bidrag bliver det nu, endnu nemmere at dele sin oplevelser på Google. Skulle du være i tvivl om hvad du skal bidrage med, så er Google klar med et forslag på baggrund af hvor du tidligere har været.

Google Maps – En super app

Google Maps er ved at udvikle sig til en super app, der kombinerer flere og flere funktioner.
Google Maps samler alt et sted og gør det nemt at blive inspireret, planlægge, finde vej og reservere tid.

Uanset hvor du er i verden kan du nu med Google Maps, altid finde vej til noget efter din smag.

Det stiller krav til virksomhederne, der ønsker at blive fundet. Det kræver nemlig at deres Google My Business er opdateret, og holdes opdateret.

Jo mere Google holder de besøgende i Googles egne apps, jo vigtigere er det at Google har hurtig adgang til dine informationer samt at disse informationer er korrekte.

Vurderer Google at din forretning ikke matcher med brugernes behov, vil din placering på Google Maps falde. De der søger lokalt, hvad enten de søger en slagter, frisør eller cafe vil de have svært ved at finde dig.

Vil du vide mere om Google My Business og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at blive fundet? 
Så er du velkommen til at booke et møde med os her.