lykketrold

René Nielsen som er vores kreative designer har designet en H.C. Andersen trold til fordel for indsamlingen til Kræftens Bekæmpelse. IdeFA Gruppen deltager i projektet som er udarbejdet af bySommer.

Medio september lancerer bySommer de første i rækken af en helt ny kollektion af Kunst Lykketrolde. Den lille, folkekære Lykketrold bliver nu det kreative omdrejningspunkt i en ny landsdækkende kampagne for at indsamle penge til Kræftens Bekæmpelse. En lang række populære danske kunstnere, designere og kendisser har forvandlet den charmerende og verdensberømte Lykketrold til Kunst figurer. Resultaterne heraf vil nu kunne købes i butikkerne over hele landet, og hvor hver solgt figur bliver et fast beløb doneret direkte og ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

I det første sortiment fås tv-kokken Claus Holm, nu med hår,  som ”Bum trold”. Jason Watt har skabt en racertrold. IdeFA Gruppen har fået lavet en H.C. Andersen trold, som hedder ”Once Upon a Time”. Pixel.tv har skabt Gamer trold. Nissemor Etly Klarborg er moder til ”Bette Trold”. Kunstneren Ruth Foster Crone står bag den Afrika-inspirerede ”Onyx Flame” og endelig har Rikke Axelsen lavet den rejselystne ”Travis the Traveller”.

Køb og støt vores lykketrold