typo3 typo3 konference amsterdam

Den 11. udgave af TYPO3-konferencen finder i år sted i Amsterdam, hvor udviklere og marketingsfolk fra hele verdenen er samlet og diskuterer TYPO3 fra morgen til aften. Vi sender i år Morten og Søren afsted for at samle inspiration, komme med input fra Nordjylland og deltage aktivt i den forsatte udvikling af TYPO3.

Med over 30 foredragsholdere i løbet af de to konference dage, så er der noget for enhver smag indenfor sociale medier, markedsføring, drift og udviklingen af TYPO3.

Jeg ser specielt frem til dag 2 ”Future Day”, hvor der er fokus på fremtidens TYPO3. Det ser rigtigt spændende ud, fortæller Morten Haggren.

”Det ser ud til at blive en meget spændende og lærerig konference med mange gode fordragsholdere  fra TYPO3 Communitiet, og så er der som noget nyt i år også et Award-show, hvor de bedste TYPO3-løsninger verden over bliver fremhævet, smiler Søren Guldbæk Olsen, partner i IdeFA Gruppen som selvfølgelig også ser meget frem til Future Day og håber, at IdeFA Gruppen næste år har et par hjemmesider med.

Konferencen afholdes 21. og 22. oktober i Amsterdam, og vi regner med at få nogle live-reportager direkte fra Amsterdam, som vi bringer på de sociale medier, så alle interesserede kan følge med.