Vi fejrer 14 års samarbejde med Hotel Koldingfjord

07.10.2021 - Hotel IdeFA Nyt
Siden 2007 har vi sørget for at Hotel Koldingsfjords hjemmeside er lige så rar at besøge, som hotellet selv.

Hoteldirektør, Peder J. Madsen, valgte IdeFA Gruppen i 2007 som samarbejdspartner, efter han var blevet anbefalet at bruge bureauet igennem en anden virksomhed.<br/>

En beslutning, som hoteldirektøren på intet tidspunkt har fortrudt.

Hotel Koldingfjords hjemmeside lå, med direktør Peder J. Madsens egne ord, i ruiner, da IdeFA Gruppen fik til opgave at lave en ny hjemmeside og strategi for online-markedsføring.

Siden 2007, har vores samarbejde udviklet sig meget og vi hjælper nu Hotel Koldingfjord med flere forskellige opgaver. Blandt andet med annoncering, SoMe, nyhedsbreve og indhentning af anmeldelser mm.

”Vores tætte samarbejde med IdeFA Gruppen har altid foregået i en god og konstruktiv dialog, der har været med til at udvikle og udvide samarbejdet. Vi sætter stor pris på at medarbejderne hos IdeFA Gruppen altid står klar og at der omgående bliver eksekveret på vores henvendelser. Den nordjyske ordentlighed sætter vi stor pris på” siger Peder J. Madsen.

Den 1. august 2021 kunne bygningerne, der i dag danner rammen om Hotel Koldingfjord, fejre deres 110-års fødselsdag. Sammen med Hotel Koldingfjord, har vi haft fornøjelsen af at kunne levere flere digitale løsninger, der forener de smukke og historiske bygninger med nye moderne og praktiske løsninger. 

Hotel Koldingfjord benytter b.la. en Guest management løsning designet til smartphones. Gæsterne har nu endnu nemmere ved at tilgå hotellets informationer og mange faciliteter. Hotel Koldingfjord benytter sig også af IO Planner, et værktøj der indsamler data og dermed giver et optimalt grundlag til at træffe de rigtige ved beslutninger

Vi siger tusind tak for et fortsat godt samarbejde og ønsker dem mange gode år endnu i de smukke bygninger ved Koldingfjord.