Se video her

Du tilgår mailadministrationen på denne adresse: webmail.curanet.dk

Det første du skal gøre er, at logge ind i mailadministrationen med det brugernavn og password som du har fået af idefa.

Når du så har gjort det, så kommer du ind på din side. Her kan du se en oversigt over alle dine mailadresser. For at oprette en ny, skal du trykke på knappen "Opret ny konto".

På det næste billede udfylder du i første bjælke din ønskede emailadresse. Nedenunder skriver du det password du ønsker. Passwordet skal indeholde minimum 1 stort bogstav og 1 tal.

Når du er færdig, trykker du på "Opret ny email konto".

Når det er gjort, så kommer du ind på dette billede, også er din konto oprettet.