PBS tilmelding

Start tilmeldingen her

Hvilke kort skal der kunne benyttes i shoppen?

• Dankort og eDankort
    og/eller
  • internationale betalingskort (dette kræver der betales 3.500,- i oprettelse til sidst i tilmeldingen ? Du skal have dit dankort/kreditkort klar)

Basis oplysninger

• Dit CVR nummer

• Virksomhedsoplysninger (navn, adresse, telefon, e-mail)

• Banks navn, reg og konto nr. på den konto hvor betalinger skal indsættes.

• Såfremt du allerede har en aftale med PBS på samme CVR, skal der bruges det eksisterende forretningsnummer

Enkeltmandsvirksomhed

• Firmaets registeringsbevis fra SKAT (dokument i PDF format)

• Ejerens seneste personlige årsopgørelse fra SKAT (dokument i PDF format)

• Dokumentation for bankkonto (dokument i PDF format)
    Dokumentationen kan være kopi af fysisk kontoudtog, udskrift fra netbank eller bekræftelse fra din bank. Bankens navn, virksomhedens navn / kontoejers navn, reg- og kontonr. skal fremgå. Saldo/transaktioner behøver ikke at fremgå.

• Billed-ID (dokument i PDF format)
    I henhold til betalingstjenesteloven skal du indsende kopi af gyldigt pas, kørekort, militær ID-kort eller lign.

Anpartsselskab (ApS) og Aktieselskab (A/S)

• Fuldstændig rapport fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen (dokument i PDF format)

• Dokumentation for bankkonto (dokument i PDF format)
    Dokumentationen kan være kopi af fysisk kontoudtog, udskrift fra netbank eller bekræftelse fra din bank. Bankens navn, virksomhedens navn / kontoejers navn, reg- og kontonr. skal fremgå. Saldo/transaktioner behøver ikke at fremgå.

• Billed-ID (dokument i PDF format)
    I henhold til betalingstjenesteloven skal du indsende kopi af gyldigt pas, kørekort, militær ID-kort eller lign.

Ved betalingsmodul vælges

• Quickpay