Quickpay - Login udløber

Hver 3. måned skal dit login fornyes til Quickpay. Benytter du ordremodulet i TYPO3, behøves du ikk og have adgang til Quickpay Manager. Du kan derfor godt lade din adgangskode udløbe.

Skulle adgangskoden udløbe kan du stadig modtage ordren i shoppen. I bunden af siden, forklares hvordan du får et nyt password tilsendt, såfremt det skulle være udløbet.

Vil du fornye dit password til Quickpay Manager gøres det således:

Login med dit brugernavn (din email) og dit password.

Når d er logget ind, klikker du på punktet "Indstillinger" i menuen efterfulgt af "Min konto". Her sætter du flueben i feltet "Skift password" og skriver det nye password nedenfor.

Bemærk, koden skal være min. 7 tegn og bestå af både tal og bogstaver

Min kode er udløbet?

Er din adgangskode udløbet, skriver du blot din email adresse i feltet til højre og klikker på "Reset password" - du får nu tilsendt en mail, hvor du skal klikke på linket i. Dernæst modager du endnu en mail med det nye password.