Se video her

Førs opretter du 2 sider. Den ene er siden hvor der skal være en formular på, den anden er "tak siden" som kommer frem når man har sendt formularen. 

Tak siden skal skjules i menuen. Det gør du ved, at redigere sidens egenskaber, det er den gule blyant. Derefter skal du trykke på fanebladet "adgang", her vinger du så "skjul i menuer" af.

Når du laver tilmeldingssiden skal du først bare lave et almindeligt tekst element. Når du så er inde på elementet, så trykker du på den drop down der hedder "type", her vælger du "formular". Du skriver så en overskrift og trykker på "gem". Det næste du skal gøre er, at trykke på formular guiden. 

Nu skal du så taste ind hvad der skal være i formularen. For at få et nyt felt frem skal du trykke på + under det første felt. Under speciel konfiguration skal du vælge en tekst til din knap, et emne som formularen drejer sig om og sætte den mail ind som skal modtage bestillingen eller hvad det nu er. Så trykker du på gem og luk.

Inden du trykker på "gem og luk" igen, så skal du lige vælge om der skal komme en "tak" side frem. Det gør du ved at trykke på egenskaber, og derefter trykke på den lille mappe. Her finder du så den side du ønsker skal vises når der er trykket send.