I TYPO3 kan en side være skjult eller deaktiveret. Det betyder blot, at siden er skjult for de besøgende, så de ikke kan se den. Denne funktion er f.eks. smart at bruge, hvis en side ikke er lavet helt færdigt, eller hvis du i en overgang ønsker, at siden ikke skal være tilgængelig for de besøgende.

For at skjule/deaktivere en side gør du blot følgende:

  1. Højreklik på siden, som du ønsker at skjule/deaktivere, i sidetræet.
  2. I menuen, der fremkommer ved siden af musen, klikker du nu på ”deaktiver”:

Når du har gjort dette vil siden være skjult. Dette symboliseres ved, at ikonet ved siden af sidenavnet ændres til følgende:  

For at synliggøre/aktivere siden igen højreklikker du blot igen på siden i sidetræet og vælger det samme punkt, der dog nu hedder ”Aktivér”.