Ønsker du at slette en side skal du blot gøre følgende:

  1. Klik på ikonet udenfor den side, du ønsker at slette. Der vil nu komme en menu frem ved siden af ikonet. 
  2. I denne nye menu fører du musen ned på punktet ”Side-handlinger”, hvorefter endnu en menu vil vise sig lidt til højre.
  3. Du klikker nu på punktet ”Slet” i den nye menu:

Siden vil nu blive slettet.