Hver gang du ændrer eller redigerer noget i TYPO3 er der nogle bestemte måder, du kan gemme det ændrede på. Det foregår vha. af nogle bestemte ikoner, der gennemgås her:

Ikonet ovenfor betyder ”Gem”. Dvs. at hvis du er ved at ændre noget indhold og klikker på dette ikon, så vil det ændrede blive gemt, og du vil fortsætte med at redigere i indholdet.

Ikonet ovenfor betyder ”Gem og vis”. Dvs. at hvis du er ved at ændre noget indhold og klikker på dette ikon, så vil det ændrede blive gemt, men der vil samtidig åbne et nyt vindue, hvor du får vist det ændrede. Afhængigt af så meget, er det dog langt fra sikkert, at denne funktion fungerer korrekt.

Ikonet ovenfor betyder ”Gem og luk”. Dvs. at hvis du er ved at ændre noget indhold og klikker på dette ikon, så vil det ændrede blive gemt, men det, du er ved at ændre, vil samtidig blive lukket ned, så du kan gå i gang med noget andet i stedet.

Ikonet ovenfor betyder ”Gem og opret ny”. Dvs. at hvis du er ved at ændre noget indhold og klikker på dette ikon, så vil det ændrede blive gemt, men der vil samtidig blive oprettet en ny udgave af det, som du er ved at ændre f.eks. en side, og du har nu mulighed for at oprette denne nye side eller lignende.

Ikonet ovenfor betyder ”Slet”. Dvs. at hvis du klikker på dette ikon, vil det, du er ved at ændre blive slettet.