Gå til hoved-indhold

Danmarks bedste TYPO3 Hosting og server set-up

Vores udgangspunkt er, at hard-, software og linier kan gå ned. Derfor har vi indført en 100% redundans-politik, der skal sikre os og vores kunder mod nedbrud.

Professionel TYPO3 Hosting

Professionel TYPO3 Hosting

Hos IdeFA Gruppen har vi i vores moderne loadbalance TYPO3 server set-up, valgt at gå med livrem og seler i forhold til drift og sikkerhed med vores TYPO3 Hosting. 

  • Vi tilbyder i dag en oppetid på hele 99,9%.
  • Automatisk opdatering til sidste nye TYPO3 subversion.
  • Vi har kun TYPO3 Installationer installeret på vores servere.
  • Daglig backup og mulighed for special backup ønsker.
  • Vores servere er placeret i Danmark og ligger indenfor fysisk rækkevide.
  • Hotline - 24/7 support, også i weekenden.
  • Fordelagtige priser på tilpasset TYPO3 hosting eller egen server.
  • Konkurrence dygtige priser på trafik, cronjob, sikkerhed m.m.

Automatisk opdatering til sidste nye TYPO3 sub version

I alle vores TYPO3 hosting og serverløsninger er der automatisk opdatering af din TYPO3 løsning til sidste nye subversion. Dette betyder, at du som TYPO3 kunde hos os altid er sikret optimal sikkerhed, altid kan ses af alle dine kunder uanset valg af browser/platform og du får som TYPO3 bruger maksimalt udnyttelse af dine løsninger og nye funktionaliteter i fremtiden til bedre kommunikation med dine brugere.

Daglig backup og mulighed for special backup ønsker

Vi sørger for, at der foretages dagligt backup af dine løsninger, og har du specielle ønsker for yderligere backup, kan vi tilbyde levering på DVD, automatisk opdatering til intern server eller andet digitalt medie. Perioderne aftales individuelt og tilpasset dine ønsker.

Hvad betyder 100% redundans i praksis?

At vi systematisk har fjernet hvert eneste Single Point of Failure. Alle vitale tekniske dele og services er dubleret, dvs. at fejl i enkeltstående udstyr eller på linier, ikke kan lægge vores system ned. Alt fra strømforsyninger og switche til internetforbindelser er opbygget efter redundante principper og åbner for alternative veje, hvis uheldet er ude.

Søren Guldbæk Olsen

CEO Kundekontakt

Direkte: +45 9840 7602
Mobil: +45 2099 9469
Email: sgo@slet-dette.idefa.dk 

LinkedIn Google+ Facebook

Har du spørgsmål angående TYPO3 Hosting?

Udfyld nedenstående formular, og vi vil besvare dit TYPO3 spørgsmål - du er naturligvis også velkommen til at kontakte os pr. telefon.

Lad en dedikeret TYPO3 hosting partner sørge for, at din TYPO3 løsning altid kører optimalt

Hos IdeFA Gruppen forstår vi vigtigheden af, at dit website er online 24 i døgnet alle ugens dage, og derfor har vi valgt at gå med livrem og seler i forhold til drift og sikkerhed med vores TYPO3 Hosting. Vores udgangspunkt er, at hard-, software og linier kan gå ned, hvorfor vi da har indført en 100 % redundans-politik, der både sikrer os og vore kunder imod nedbrud.

Siden 2004 har vi beskæftiget os og arbejdet med TYPO3 og TYPO3 hosting.

Vi har yderst kompetente TYPO3 medarbejdere in-house. Vi tøver derfor ikke med at sige, at vi kan klare alle opgaver forbundet med din TYPO3 løsning. Drejer det blandt andet om hostingopsætning, moduludvikling eller simpel support til din TYPO3, sidder vi altid klar ved telefonerne og på vores mail for at hjælpe dig.

For at vi blive hostet hos IdeFA har vi dog det krav, at din TYPO3-løsning er opdateret til nyeste version, da vi udelukkende er interesseret i at levere den absolut bedste service til dig.

Er den endnu ikke opdateret, hjælper vi selvfølgelig med implementeringen. Læs mere om opdatering her

Sådan gør vi

Giv os et ring - GRATIS
Udfyld formularen her på siden, og lad os ringe dig op til en snak om, hvordan vi sikrer dig en stærk samarbejdspartner til hosting af TYPO3

Gennemgang af jeres nuværende løsning - GRATIS
Ved brug af et administrator login til jeres TYPO3 - gennemgår vi jeres nuværende løsning og fremhæver hvilke moduler/problematikker, der kan forekomme ved en opdatering 

Tilbud og oplæg - GRATIS
Efter gennemgang fremsendes tilbud på flytning samt opdatering af jeres nuværende TYPO3. Herefter er det hele op til jer - GO or NO GO?

Flytning/opdatering
Efter aftale afsættes 2-3 dage, hvor vi flytter og opdaterer siden på vores udviklingsserver

Test og online...
I får adgang til siden på vores udviklingsserver, hvor I kan foretage test af siden, og når alt spiller og er godkendt, lanceres jeres nye, opdaterede version online. Testsiden vil være tilgængelig online i hele testperiode

Det får du

TYPO3 specialister
Et erfarent team, der har arbejdet med TYPO3 Hosting siden 2004, og som har flere end 350 TYPO3 hosting-kunder

Stor sikkerhed
Vi har idag en oppetid på hele 99,9 procent, hvilket vi blandt andet fastholder med en 100 procent redundans-politik, der både skal sikre os og vores kunder imod nedbrud

Automatisk opdatering
Din TYPO3 løsning opdateres altid automatisk til den nyeste subversion af TYPO3

Dedikeret TYPO3 servere
Vi har kun TYPO3-installationer installeret på vores servere og et max. antal TYPO3 websites på alle vores hosting-løsninger. Alle servere er placeret i Danmark med 24 timers overvågning og support

Daglig backup 
Der bliver daglig taget en backup af din løsning - og har du specielle behov eller ønsker omkring backup, imødekommer vi selvfølgelig også dem

Samarbejde giver Danmarks bedste TYPO3 Hosting

Alt TYPO3 Hosting foregår i vores top moderne loadbalance netværk, som er opbygget i samarbejde med Zitcom.

Vi ønsker, at være den stærkeste TYPO3 Hosting og serverpartner i Danmark.

Om Zitcom
Zitcom udvikler, administrerer og servicerer professionelle hosting- og Cloud-løsninger for en lang række virksomheder og organisationer i Danmark. 

Læs mere om vores hosting setup

TYPO3 Hosting Reseller

Har du brug for en professionel TYPO3 Hosting Partner til dine kunder, så kan vi tilbyde dig en tilpasset løsning, som sikre dig optimal udnyttelse af dine kunders TYPO3.

Få et tilbud nu

Vi sørger altid for sidste nye TYPO3 opdatering - gennemgår og flytter gerne alle TYPO3 installationerne efter aftale.

Faktureringen kan foregår enten direkte til kunden eller dig som Reseller.

Søren Guldbæk Olsen

CEO Kundekontakt

Direkte: +45 9840 7602
Mobil: +45 2099 9469
Email: sgo@slet-dette.idefa.dk 

LinkedIn Google+ Facebook

Gratis gennemgang

Lad en dedikeret TYPO3 hosting partner gennemgå din nuværende TYPO3 løsning og modtag et uforpligtende oplæg. Udfyld formularen nedenfor eller kontakt os på +45 9840 7610