Vi bruger i stigende grad mobiltelefon og tablets til at gå på internettet, og derfor kræves der en Responsive Design TYPO3 hjemmeside eller som minimum en TYPO3 mobilløsning.

I februar 2015 udmelder Google, at de pr. 21. april 2015 ændrer deres søgemaskine på mobile enheder. Konsekvensen bliver, at hjemmesider som er ikke er optimeret til mobilvisning, vil miste placeringer i forhold til hjemmesider, der er mobilvenlige, når man søger fra en mobil eller tablet.
 
Det betyder, at hvis din hjemmeside ikke er mobilvenlig den 21. april 2015, vil Google nedprioritere din hjemmeside i søgeresultaterne til fordel for andre responsive hjemmesider, og du vil potentielt set gå glip af rigtig meget trafik til din hjemmeside.

Læs mere om udmeldelsen Få et tilbud 

Dine besøgende forventer i dag, at det er lige så let at besøge din hjemmeside fra en mobil enhed, som det er fra computeren.

Ifølge Google vil 61 % af besøgende på en ikke-mobilvenlig hjemmeside, der sidder med deres mobil eller tablet, gå tilbage til Google og finde et andet website med en tilsvarende service – det kan i sidste ende betyde tabt forretning.

Med responsivt design, får du også en unik mulighed for at tiltrække og fastholde dine kunder, selvom de er på farten. Du giver dem en god oplevelse, hvilket igen mindsker sandsynligheden for, at de forlader din hjemmeside og besøger konkurrentens, der er lettere at navigere rundt på.

Endelig er fordelen ved responsive design også, at du kan opdatere din hjemmeside fra én backend adgang, og så fungerer det på alle enheder. Dermed undgår du, at du manuelt skal tilpasse indhold til de forskellige enheder.


Vi har fokus på fleksible, stilrene og brugervenlige Responsive Design hjemmesider, der er fremtidssikret til alle online medier, skærmstørrelser og platforme. 

Vi bruger Bootstrap, som er det mest populære HTML, CSS og JavaScript framework til udvikling af responisve og mobile-first hjemmeside.

Ved brugen af Bootstrap sikrer vi, at din hjemmeside fremstår fuldstændig optimeret til alle enheder og har på denne måde altid adgang til nyeste teknologi inden for responsive design.

Denne test analyserer din webadresse og rapporterer, om siden har et mobilvenligt design.

Se om din hjemmeside er responsive

Det er designet på din hjemmeside, som afgør hvor meget tid, der skal bruges for at gøre din side responsive, og dermed prisen.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud