Fordele ved TYPO3 og en gennemgang af TYP03 CMS version 7.6

Den største forandring ved TYPO3 7.6, er forbedringen på Backend interfacet, der levere et moderne design med en simpel tilgang til mere effektiviseret arbejde, ved at strømline alle dele. 

Omhyggeligt udformet og re-designet

Brugeren bevæger sig fra en stilren login-side til en opdateret TYPO3 backend, der er udformet med en simpel struktur og med en masse, tidligere ’stand-a-lone’ dele, der nu befinder sig i én stor web-applikation. Det mørke tema er konsistent i hele interfacet og med nye design ikoner som fremhæver knappernes handling, så er der fuld fokus på brugervenligheden. Alle formularer, tabeller, sektioner, informationsmeddelelser er  samtidigudviklet med det samme strømlinede design hele vejen igennem TYPO3 7.6. 

Fire gange hurtigere

Ved at strømline alle komponenter og fjerne gammelt teknologi, er det nye backend hurtigere end nogensinde før, og overlegen i forhold til alle tidligere TYPO3 versioner. Dette giver brugeren en oplevelse af at sidde med en native applikation. Mange funktionerne som at gemme osv. er nu baseret på AJAX, og der er derfor ikke behov for at opdatere/indlæse siden hele tiden. En strømlinet notifikation AJAX API med et stilrent interface erstatter tidligere dialoger. 

Helt i gennem responsive 

Med den nye TYPO3 version, er backend nu fuld responsive, hvilket giver redaktøren mulighed for at redigere og tilpasse indhold på en mobil enhed og mindre skærme

TYPO3 med et personligt touch

Alle redaktører og administratorer kan, med TYPO3 7.6, tilføje et profilbillede til deres konto, hvilket tilføjer TYPO3 backend mere personlighed. Log-in siden og TYPO3 logoet, kan erstattes med et projekt-baseret udseende. 

Nye redaktør funktioner Få en gennemgang af 7.6

Backend i nyt design
Backend er helt i gennem responsive

Lad os se det i øjnene, redaktøren og brugeren af CMS-systemet, er den vigtigste målgruppe. Udviklere programmører og system administratorer opbygger og styrer systemet. Men, når alt kommer til alt, er det redaktørens oplevelse der er den afgørende faktor for om TYPO3 CMS er en succes eller fiasko.

Med dette i mente, er der tilføjet flere fantastiske funktioner til TYPO3 CMS 7 LTS, der fokusere overvejende på redaktørens rolle. Her vises kun et lille udpluk af de vigtigste forbedringer ved det nye TYPO3 7.6. 

Arbejde med socialemedier 

Organiseringen og arbejdet med online medier som fx YouTube og Vimeo videoer er nu meget nemmere. YouTube videoer kan sættes i som et normalt ’Tekst og medie’ indholdselementet, direkte ved at indsætte en YouTube URL. TYPO3 gnerer så selv et miniaturebillede som vises på element, og kan være organiseret i fillisten ligesom alle andre filer. Du kan også indlejre lokale filer – nemt og problemfrit. 

Billedbeskæring 

En billedberkæringsfunktion giver redaktøren mulighed for at beskære billeder direkte i backend. Med denne funktion kan du klippe et bestemt område ud af et billede, der viser sig på hjemmesiden uden at ændre på den originale fil – det forbliver intakt og kan derved benyttes til senere brug. Dette kræver ikke nogen form for ekstra software: funktionen er nu en del af TYPO3 CMS backend!

Træk og slip for at oploade filer

Hvis en uploading af en fil overskriver en eksisterende fil, kan redaktøren, i en pop-up, vælge at erstatte, ændre navn eller spring over. Og som om det ikke er nok: denne funktion fungerer også på flere filer. Masseopdatering har aldrig været så nemt!

Forbedring i ændringen af data

Når der ændres på indhold, nyheder etc., er der mange små men vigtige visuelle forbedringer, som f.eks. at vise antal tegn til venstre i et tekstfelt, forbedret håndtering af påkrævede felter samt at vælge dato- og tidsrelaterede områder. 

Mere teknik Får en gennemgang af 7.6

Billedbeskæring i TYPO3 7.6
Nemt at tilføje videoer fra YouTube

Programmører vil elske TYPO3 CMS 7 for systemets nye måde af benytte indholdselementer, der er baseret på Fluid template.

Nye indholdselementer 

For simple hjemmesider, kan hurtige ændringer af indholdselementer nemt blive lavet i stedet for at skulle studere i tusinde TypoScript koder. De kommes alle i en ny udvidelse, kaldet ’Fluid-styled Content’ der er med i alle nye installationer. Ændring af outputtet, sker nemt via Fluid/HTML-templates.

Stærke standarder

Mange tidligere TypoScript funktioner er blevet standardiseret, så opsætning nu går mere smertefrit. Vi har af erfaring nu skandaliseret så meget som muligt for en hurtig og nem konfiguration. 

Hurtig oprettelse af formularer 

Formularværktøjet er blevet fuldstændigt omskrevet og er nu baseret på Fluid og Extbase, som gør det nemmere at benytte formularer på nye hjemmesider. 

Udvikleren har alt lige ved hånden

Med en helt ny standardtilgang til backend interfacet, der er baseret på Twitter Bootstrap 3, LESS/CSS3, HTML5, RequireJS og jQuery, gør TYPO3 CMS det nemmere end nogensinde før, for udviklere at udvikle til TYPO3 Backend ved at tilføje flere brugerdefinerede moduler og stadig benytte alle standard definitioner, der sender de mange tilpassede komponenter videre og klar til brug. 

At videreudvikle TYPO3 systemet, er for alle udviklere meget simpelt, da hele PHP kernen er strømlinet og udelukkende baseret på PHP 5.5+, og arbejder ud af boksen med PHP7 og MySQL. Gennem fuld udnyttelse af Composer, kan TYPO3 integreres i andre PHP applikationer. 

PHP standarder, som PSR-2 og PSR-7 spænder vidt. Med 8500 enhedstests og 700 funktionstests, er TYPO3 kernen automatisk testet til rigtigt mange use-cases. 

Stemningsvideo fra TYPO3 Få en gennemgang af 7.6


Udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig snarest med henblik på en demo af TYPO3 og dets muligheder.