Kontakt os

Vi er altid klar til at hjælpe dig!

Vores mål er at etablere et langvarigt, tillidsfuldt samarbejde med vores kunder og vi tilbyder derfor flere former for efterfølgende support og rådgivning

IdeFA Gruppen Aps

Telefon: +45 98 40 76 10
E-mail: info@idefa.dk

CVR. 27528414
Reg. nr. 8090 Konto 0001090383

Åbningstider

Mandag - torsdag 08:30 - 16:00
Fredag 08:30 - 15.30

Kom forbi og hils på os i Frederikshavn og Århus.

Kontorer

Silovej 8
9900 Frederikshavn

Haslegårdsvej 8
8210 Aarhus V

Medarbejdere

Du er altid velkommen til at kontakte os

Billede af Partner Søren Guldbæk Olsen

Søren Guldbæk Olsen

Partner

98407602 sgo@idefa.dk vCard

Billede af Partner Flemming Bonkegaard

Flemming Bonkegaard

Partner

98407601 fb@idefa.dk vCard

Billede af Digital markedsføring Sebastian Si Holst

Sebastian Si Holst

Digital markedsføring

+4598407605 sh@idefa.dk vCard

Billede af Kundeaftaler & Support Andreas Overgaard Hansen

Andreas Overgaard Hansen

Kundeaftaler & Support

+4598407606 aoh@idefa.dk vCard

Billede af Udvikling & Drift Morten Haggren

Morten Haggren

Udvikling & Drift

+4598407609 mh@idefa.dk vCard

Billede af Udvikling Dan Rye Jensen

Dan Rye Jensen

Udvikling

+4598407603 drj@idefa.dk vCard

Billede af Kundeaftaler Christian Nordentoft

Christian Nordentoft

Kundeaftaler

+4598407608 cn@idefa.dk vCard

Billede af Kreativ Designer Rikke Axelsen

Rikke Axelsen

Kreativ Designer

+4598407604 rikke@idefa.dk vCard

Billede af Kreativ Designer Rene Nielsen

Rene Nielsen

Kreativ Designer

+4598407604 rene@idefa.dk vCard

Lidt om IdeFA Gruppen

En Idé for Alle!

IdeFA Gruppen, som i sin enkelthed betyder "Idé for Alle", startede med en idé af to visionære iværksættere. I 2005 gik Søren Guldbæk Olsen (Web-dezigns - siden 2003) og Flemming Bonkegaard (Flemrik.dk) sammen og etablerede det, der i dag er blevet til IdeFA Gruppen. IdeFA Gruppen profilerede sig på udviklingen af CMS-systemet TYPO3, som på daværende tidspunkt var det eneste af sin slags i Nordjylland. Med to bærbare computere og for 1.000,- kr. kontormøbler fra Biva var de nu klar til at befæste deres position i en branche under rivende udvikling.

En iværksættervirksomhed var født

Første officielle opgave var for virksomheden Fasett, som skulle afvikle en konference I Frederikshavn. Efter en spæd opstart på Havnepladsen 12 gik det pludseligt hurtigt, og de to blev nødt til at rykke i nye lokaler - Kattegat Siloen, som stadig danner rammerne for virksomheden i dag. I takt med den eksponentielle udvikling voksede både kvalitet, arbejdsopgaver og kompetenceområder, hvilket naturligt medførte et større behov for specialiseret arbejdskraft. I 2013 havde kundekartoteket vokset sig til over 300 kunder, og vi har derfor løbende fået flere gode kollegaer.

I dag er vi anerkendt som en af Danmarks førende bureauer inden for TYPO3 CMS og digitale løsninger, især til hotelbranchen. Med over 15 års erfaring har vi hjulpet mange virksomheder med at realisere deres digitale potentiale. Vi er især stolte af at vi har kunne fejre 10-års jubilæer med flere af vores kunder.

Med kontorer i både Frederikshavn og Århus er vi godt positioneret til at betjene kunder over hele Danmark. Vi ser frem til at fortsætte vores vækst, altid med et fokus på kvalitet, innovation og kundetilfredshed.

Jysk pli som værdiskabende filosof

Succesen er ikke kommet af sig selv men skyldes et super godt team, en sund og konstruktiv kultur samt solide og faste værdier, som vi altid formår at efterleve. Vi er tilhængere af en god, jysk arbejdsmoral og faste principper som siger, at man ikke kommer sovende til tingene, tæring efter næring, en aftale er en aftale, levering sker til tiden, og at der er kvalitetsgaranti på produkter hver gang. Vores ypperste opgave har og vil altid være at imødekomme kundernes ønsker, og realisere deres visioner. Det handler om at tænke værdiskabende og fremadrettet - to vigtige elementer i IdeFA Gruppens DNA.

Kunst Lykketrolde til fordel for Kræftens Bekæmpelse

IdeFA Gruppen har designet en H.C. Andersen trold til fordel for Kræftens Bekæmpelse. H.C. Andersen trolden hedder ”Once Upon a Time og vi anvender ofte trolden, som gave til samarbejdspartnere for at fortsat støtte indsamlingen til Kræftens Bekæmpelse. IdeFA Gruppen deltager i projektet, som er udarbejdet af bySommer.

Den lille, folkekære Lykketrold er kreative omdrejningspunkt i den landsdækkende kampagne for at indsamle penge til Kræftens Bekæmpelse. En lang række populære danske kunstnere, designere og kendisser har forvandlet den charmerende og verdensberømte Lykketrold til Kunst figurer. Resultaterne heraf vil nu kunne købes i butikkerne over hele landet, og hvor hver solgt figur bliver et fast beløb doneret direkte og ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Åbningstider

Mandag - torsdag 08:30 - 16:00
Fredag 08:30 - 15.30

Cookie deklaration

Frederikshavn

Silovej 8 
9900 Frederikshavn 

Århus

Haslegårdsvej 8
8210 Aarhus V