Lanceringen af det nye Hotel Nordbo

31.05.2022 - Hotel IdeFA Nyt
Den arktiske metropol med vokseværk. Nuuk er en by med mange spændende projekter og især ét af de projekter har vi har fulgt tæt.

Nemlig udvidelsen af Hotel Nordbo.

Hotel Nordbo står nu klar med yderligere 18 hotellejligheder, kursusafdeling, morgenmadsrestaurant og en helt ny reception.

Men også online har der været fornyelse.

"Med vores tætte samarbejde med IdeFA har vi fået en professionel samarbejdspartner på alle områder indenfor markedsføringen af vores Hotel Nordbo.

Vi har gennem årene opnået en konstruktiv dialog  om udvikling af marketing indenfor digitale løsninger på sociale medier, nyhedsbreve og informationers formidling.

Samarbejde med Idefa har også medvirket til en tæt dialog med OTAerne  (online travel agents) omkring en fælles forståelse af en optimal udnyttelse af digitale salgsværktøjer. Samarbejdet foregår på et dynamisk og løsningsorienteret niveau som vi rigtig meget påskønner." Bestyrelsesformand Allan B. Jensen

Sammen med Hotel Nordbo, lancerede vi deres nye hjemmeside i 2021.

Vi har desuden hjulpet med rådgivning og opsætning af deres online booking system, så det nu er endnu nemmere at booke et værelse i verdens mindste og nordligste metropol. 

Vi hjælper selvfølgelig også med drift og support af hjemmesiden, så de på Hotel Nordbo fortsat kan koncentrere sig om at give deres gæster den bedste oplevelse.

Vi ser frem til at følge udviklingen i Nuuk sammen med Hotel Nordbo.

Kontakt

Salg: +45 98 40 76 01
Marketing: +45 98 40 76 04
Support: +45 98 40 76 03

Åbningstider
Mandag - torsdag 08:30 - 16:00
Fredag 08:30 - 15.30

Cookie deklaration

Frederikshavn

Silovej 8 
9900 Frederikshavn 

Århus

Haslegårdsvej 8
8210 Aarhus V