Nye grønne toner på Hotel Dalgas.

17.05.2022 - Hotel IdeFA Nyt
De sidste 60 år, har Hotel Dalgas taget godt imod de besøgende i Brande, og de sidste 5 år, har vi sørget for at Hotel Dalgas har kunne tage godt imod deres gæster online.

Lige i smørhullet på den midtjyske hede, i byen Brande, ligger Hotel Dalgas.
I 2020 overtog Månsson-koncernen, som driver økologisk frilandsgartneri, ægproduktion og gårdbutik, hotellet

Efterfølgende har Hotel Dalgas gennemgået en rebranding med fokus på bæredygtighed, kvalitet og økologiske råvare, samtidig med stor vægt på hotellets historie i Brande. Her kan bæredygtigheden og linjen til gartneriet mærkes hele vejen igennem.

Sammen med Hotel Dalgas, lanceret vi den nye hjemmeside i 2021.
Her er der fokus på de nye grønne toner, som er den ”grønne” tråd mellem gartneriet og Hotel Dalgas.

Hotel Dalgas benytter sig også af vores digitale værktøj IO Planner.
Med IO Planner kan de blandt andet samle og besvare deres gæsters anmeldelser på tværs af forskellige platforme og OTA’er.  

Vi har siden starten sat digitalisering øverst på dagsordenen, så vi i fremtiden kommer til at arbejde smartere. Med den dagsorden skulle der ske noget stort med hjemmesiden, og valget faldt på IdeFA på baggrund af deres store kendskab til hotel branchen. En god oplevelse starter ved første håndsindtrykket på hjemmesiden, og der må jeg bare sige at det har kørt super godt, de input vi er kommet med er prompte blevet implementeret, og sat i værk. Styrken ved IdeFA er branche erfaring kombineret med nogle rigtig dygtige programmører, som forstår kunden og giver god sparring. Vi ser allerede nu gevinsten af de nye digitale platforme, og i restauranten ser vi at en større del fra Herning nu ligger vejen forbi BrandeAsger Månsson, Hotel Manager hos Hotel Dalgas  

Vi siger tusind tak for et fortsat godt samarbejde og ønsker Hotel Dalgas mange gode år endnu, lige der i smørhullet på den midtjyske hede.