Sikkerhed betyder alt for os

19.01.2021 - IdeFA Nyt TYPO3
TYPO3 er et af verdens sikreste CMS systemer, og det er bare en af de mange grunde til vi foretrækker TYPO3 CMS.

TYPO3 har siden 2004, haft et dedikeret hold til at opdatere sikkerheden af TYPO3 systemet.

Det har betydet at TYPO3 nu er et af verdens sikreste systemer og siden 2016 har TYPO3 været et af de systemer med færrest hacker angreb.

Med hver TYPO3 opdatering bliver systemet opdateret og bliver derfor mere og mere sikkert.

Ser man på de forskellige analyser over sikkerheden af hjemmeside systemer, er TYPO3 slet ikke med på listen over hackede CMS i 2018.

Det forpligter, derfor har vi opdateret vores TYPO3 hosting center, og vi har investeret i endnu mere sikkerhed for at undgå hacker angreb, som desværre er blevet en stigende trussel mod al forretning i dag.

En dedikeret TYPO3 server

Hos IdeFA Gruppen har vi, i vores moderne load balance TYPO3 server set-up, valgt at gå med livrem og seler i forhold til drift og sikkerhed med vores TYPO3 Hosting.

Derfor har vi også kun TYPO3 Installationer på vores servere.

I alle vores TYPO3 hosting- og serverløsninger er der automatisk opdatering af vores TYPO3 løsning til den sidste nye subversion.

Dette betyder, at du som TYPO3 kunde hos os altid er sikret optimal sikkerhed og altid kan ses af alle dine kunder uanset valg af browser/platform.

Vi sørger for, at der foretages dagligt backup af dine løsninger, og har du specielle ønsker for yderligere backup, klarer vi også det.

Derudover har vi yderligere øget kontrollen af vores servere. Hver uge gennemgår vi vores TYPO3 serverer og scanner for trusler og forsøg på hackerangreb. Dette gør det muligt for os at forbygge og forhindre angreb.

Et sikkert datacenter

Udover at vores servere er placeret i Danmark i topmoderne faciliteter, så sikre vi også at vores samarbejdspartnere prioriterer sikkerheden.

Derfor har vi valgt at samarbejde med Zitcom, som er et af de få ISO 27001-certificeret hostingselskaber i Danmark.

ISO 27001 er sikkerhedsstandarden for statslige myndigheder.

Zitcoms datacenter bliver overvåget på 3 niveauer:

  • Et fysisk niveau som måler på datacenterets temperatur, brand, strømtilslutning og indbrud mv.
     
  • Et hardware niveau som måler på servernes strømtilslutning, kølere, temperatur, harddiske, controllere og ressourceforbrug.
     
  • Et serviceniveau som måler på de forskellige tjenester og applikationer. Uanset hvor der opstår problemer, bliver en vagthavende alarmeret og informeret, så han kan tage de rette forholdsregler.

Alle vitale tekniske dele og services er dubleret, det vil sige at fejl i enkeltstående udstyr eller på linjer, ikke kan lægge vores system ned.

Alt fra strømforsyninger og switche til internetforbindelser er opbygget efter redundante principper og åbner for alternative veje, hvis uheldet er ude.

Har du spørgsmål angående TYPO3?
Eller har du brug for hjælp til din hjemmeside?
Du er altid velkommen til at kontakte vores support på:
tlf. + 45 98 40 76 10  
Eller på mail: Support@idefa.dk