Gå til hoved-indhold

HOTEL LØSNINGER

Dine gæster er online, søger online, booker online, anmelder online – er dit hotel online?

Vi er stolte af at kunne henvise til referencer som Ruths Hotel, Hotel Koldingfjord, Hotel Jutlandia, Hotel Christian IV, Munkebjerg Gruppen, Hotel Icefiord, Illusat og mange flere. 

+77%

af dine gæster besøger dit hotels hjemmeside, inden de booker.

+84%

vil gerne booke på dit hotel, hvis de vidste, de fik samme pris og garanti.

+50

hoteller vi rådgiver og samarbejder med i Danmark & Grønland

+10 års

erfaringer med moderne hotel drift på nettet.

10 års erfaringer med moderne hotel drift på nettet

Få store besparelser og forøg din omsætning markant med de rigtige hotel løsninger. Vi tilbyder flere forskellige online løsninger til hotelbranchen, hvor indholdet kan variere, afhængig af hotellets ønsker, behov og kompetencer.

Hotel rådgivning

Vi har mange års erfaring inden for hotelrådgivning, online markedsføring (ROI), udvikling af hotel moduler, PMS, online booking integration, markedsanalyser samt viden fra en række empiriske hotel data.

 • Spar omkostninger til OTA'erne
 • Forøg dine online bookinger markant
 • Optimere din markedsføring og få store besparelser
 • Mersalg på dine bestående gæster med den rette kommunikation.
 • Alt dokumenteres løbende via vores effektivitetsrapporter.

"Vi arbejder ud fra den betragtning, at en fælles forståelse for at faktuel og relevant viden er vejen frem til en bedre fremtid for danske hoteller og hotelgæsterne

Booking portalerne er kommet for at blive, men der er mange lavt hængende frugter, der kan plukkes med de rigtige værktøjer og den rigtige know how"

- Flemming Bonkegaard

Kontakt os for en uforpligtende dialog  

Hotel Koldingfjord

Hotel Koldingfjords hjemmeside lå med direktør Peder J. Madsens ord i ruiner, da IdeFA fik til opgave at lave en ny hjemmeside og strategi for online-markedsføring. Patienten overlevede, og i dag er hoteldirektøren stolt.

Fra offline til online

 "Vi satser et meget stort beløb, især på Google Adwords, for der er slet ingen tvivl om, at det er vejen frem."

Flere online bookinger

"Vi har oplevet, at trafikken er øget voldsomt, og på samme måde er fremgangen markant, når det gælder online bookinger."

Samarbejde siden 2007

Hoteldirektør, Peder J. Madsen, valgte IdeFA Gruppen som samarbejdspartner, efter han var blevet anbefalet at bruge webbureauet i Frederikshavn - igennem en anden virksomhed.

En beslutning, som hoteldirektøren på intet tidspunkt har fortrudt.

Læs kundecase Kontakt os

Kundecase Hotel Koldingfjord

Founder of Hotel Rapporten - få den tilsendt gratis

Rapporten tager udgangspunkt i en grundig research, hvor der er indhentet data og viden, som vil belyse situationen og nye muligheder i hotelbranchen.

Gratis Hotel Rapport

Indsamlingen af data har blandt andet taget udgangspunkt i en spørgeskema undersøgelse med over 800 respondenter, fordelt over hele landet.

Hvordan foretrækker dine gæster at booke deres hotelophold?

Hvilke kriterier har gæsterne fokus på, når de skal booke et hotel?

Spørgsmål, svar, udtalelser, interview - bliv klogere med Hotel Rapporten.

Download rapporten GRATIS

Uddrag fra Hotel Rapporten

Interviews med Adm. direktør i Horesta, Katia K. Østergaard, Direktør i Small Danish Hotels, Jørgen Christensen og Gerneral Manager på Hotel Jutlandia, Camilla Frost.

Hvad snakker I om som organisation med hensyn til OTA’erne og deres dominans på markedet?


Det handler ikke om at skabe ny business, men snarere at stjæle hotellerne´s udtaler Jørgen Christensen fra Small Danish Hotels.

 Læs interviews

FRI RÅDGIVNING - til vores hotel løsninger

Din rådgiver vil fungere som sparringspartner, og du vil altid kunne kontakte vedkommende, hvis du har spørgsmål vedrørende en udbyder eller et medie. Du undgår hermed at bruge uanede mængder af tid på at sætte dig ind i de adskillige on- og offline muligheder, der findes. Vi er fuldt ud din personlige rådgiver, som hjælper dig med at træffe beslutningerne. Rådgiveren kan også overtage alt kontakt med annoncesælgere, så du blot skal sende dem videre til os.

Vores team står klar med rådgivning

Samarbejde med OTAérne

Vi forstår godt samarbejdet med OTAérne, men der er mange lavt hængende frugter som dit hotel kan plukke med den rette viden..

Responsive Design

Betyder, at jeres hjemmeside bliver tilpasset alle enheder, som jeres gæster benytter. (PC, mobil, tablets, TV med videre).

Remarketing kampagner

Fantastisk mulighed for at påvirke dine besøgende yderligere med specifikke målrettet budskaber på Google, Facebook i en research eller bookingproces.

Online booking integration

Vi har stort kendskab til integration og parameter booking med TecHotel, Spectra, Synxis og Evolution og andre PMS systemer. 

Synlighed på nettet

Med den rette strategi og kombination af tiltag får dit hotel en uundværlig forståelse for potentialet på de digitale platforme. 

Salgsværktøjer

Når dine gæster besøger din hjemmeside, åbner dine nyhedsbrev, kan du følge deres digitale fodaftryk og kontakte dem med målrettede kampagner.

Hotel Rådgivning

Med mange års kendskab til hotel branchen tilbyder vi medie rådgivning, dialog med eksterne sælgere og specifik branche rådgivning.

Sociale medier

Kan være en strategisk og meget afgørende kommunikationsplatform, der sikrer loyalitet og værdifulde relationer til dine gæster.

Rapportering

Spor og sammenlign alle dine annoncer, e-mail-nyhedsbreve, kampagner, henvisninger, betalte links og søgeord på Google og et økonomisk overblik.

Meta Search annoncering for hoteller

Vi forstår godt samarbejdet med OTAérne er vigtige, men der er mange lavt hængende frugter for hotellerne som kan plukkes med den rette know how og værktøjer.

Meta Search annoncering for hoteller

Overordnet set drejer det sig om at få sine gæster til at booke online på hotellets hjemmeside for en mindre markedsføring investering end provisionen til OTA´erne.

Meta search dashboard til at administrere dine værelser, overvåge dine priser på de enkelte kampagne på Tripadvisor, Trivago, Google, Kajak m.flere.

 • Alt foregår online
 • Alle større portaler er tilgængelige
 • Nem opsætning og styring
 • Integration med de fleste Channel Manager systemer
 • Sporing platform integreret for at overvåge ROI

 

Spændende, jeg ønsker mere information

 

 

Spar omkostninger til ”Online Travel Agencies"

Bliv gratis medlem i vores HOTEL FORUM på LinkedIn og deltag i hotel debatten - det betaler sig.

Medlemsskab er 100 % gratis, og der er ingen forpligtelser.

Etableret juni mdr. 2013

 Tilmeld dig gratis - kræver LinkedIn profil

Hotel Business Intelligence

Hotel Business Intelligence er et styringsværktøj, der samler dine hotel aktiviteter et sted.

Hotel Business Intelligence

Hotel Business Intelligence

Hotellerne drukner i forskellige systemer med hver sit formål. Det er svært at holde sig opdateret, få et overblik og holde styr på de mange daglige opgaver, hvor der i dag er store udfordringer med optimering af hoteldriften. 

Hotel Business Intelligence er udtænkt som et styringsværktøj, der skal samle de online aktiviteter et sted, og hvorfra overblikket kan give fælles forståelse på hotellet. Ideen med et fælles overblik (brug af BIG DATA) over aktiviteter, er nødvendigt i dag for at kunne klare sig i det stærkt stigende provisionsmarked (OTA, AirBNB, gavekort, deals m.fl.)

Hotel Business Intelligence er lavet som et interface. Ordet interface skal forstås som en fælles grænseflade til udveksling af oplysninger på tværs af flere forskellige systemer.

Overblik Dashboard

 • Optimere sin markedsføringsaktiviteter (ROI)
 • Adgang til Real Time data’er (24-7)
 • Spare tid på at lede efter relevante data
 • Optimere samarbejdet med dine nuværende leverandører 
 • Opkvalificering af den enkelte medarbejder
 • Nem og hurtig data præsentation til sine kollegaer/afdelinger
 • Besparelse til OTA’erne (+ andre relevante partnere)
 • Få en bedre bundlinje via målbare KPI’er.
 • Hotel Benchmarking

Hotellet får sit eget dashboard indeholdende data, tal og fakta, som hurtigt kan give et overblik over hotellets tilstand og gøre det muligt at være proaktiv.

Hvad kan Prisgaranti Hoteller?

Prisgaranti Hoteller er et internationalt kvalitets- og garantimærke, som sikre gæsterne, at de får samme pris og garanti ved at booke direkte hos hotellet.

Det kræver en fælles indsats og et langsigtet samarbejde, at fortælle gæsterne, at prisen er den samme, og hotellerne vil yde en bedre garanti og service, hvis gæsten booker online via hotellets hjemmeside.

HVORFOR: 77% af gæsterne besøger hotellets hjemmeside inden de booker deres ophold, og hele 84% ville gerne booke direkte på hjemmesiden, hvis de vidste de fik samme pris og garanti. 

Læs mere på Prisgaranti Hotellerne

Flemming Bonkegaard

CEO Rådgivning

Direkte: +45 9840 7601
Email: fb@slet-dette.idefa.dk 

LinkedIn Google+ Facebook

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakt os ved at udfylde formularen eller kontakt os pr. 98487610