Hoteldirektør, Peder J. Madsen, valgte IdeFA Gruppen i 2007 som samarbejdspartner, efter han var blevet anbefalet at bruge bureauet igennem et andet hotel.

En beslutning, som hoteldirektøren på intet tidspunkt har fortrudt.

Case Hotel Koldingfjord

Da Hotel Koldingfjord stod og skulle have opdateret deres hjemmeside, valgte de ligeledes at udvide med nye digitale løsninger til deres gæster.

De ønskede en mobil løsning der kunne gøre det endnu nemmere for deres mange konferencegæster at få kontakt til receptionen, bestille roomservice og konference betjening.

Desuden ønskede de et digitalt gavekort, der er nemt at betjene for både gæster og personale.

De vigtigste kriterier for løsningerne var selvfølgelig fokusset på gæstens behov og oplevelse.

"Hotel Koldingfjords hjemmeside lå med direktør Peder J. Madsens ord i ruiner, da IdeFA fik til opgave at lave en ny hjemmeside og strategi for online-markedsføring. Patienten overlevede, og i dag er hoteldirektøren stolt"

Løsningen

Vores udviklere gik til opgaven med fokus på at gøre oplevelsen på hjemmesiden nem og overskuelig. Hotel Koldingfjords kerne målgrupper har været centrum for udviklingen af hjemmesiden. 

Derudover implementereret vi en Guest management løsning designet til smartphones. Dette gør det nemt for gæsten at tage kontakt til personalet fra deres mobil. Løsningen gør det desuden nemt for Hotel Koldingfjord at informere gæsterne om menuer og andet praktisk information.

Hotel Koldingfjord valgte desuden at benytte vores Gavekort modul. Gavekortet kan både udstedes på kort eller være 100% digitalt. Dette gør det nemt for gæsten, nemt for Hotel Koldingfjord at organisere og det er en mere miljøvenlig løsning. 

Fotografering fra Hotel Koldingfjord

Vores fotograf har været forbi

Kontakt

Salg: +45 98 40 76 01
Marketing: +45 98 40 76 04
Support: +45 98 40 76 03

Åbningstider
Mandag - torsdag 08:30 - 16:00
Fredag 08:30 - 15.30

Cookie deklaration

Frederikshavn

Silovej 8 
9900 Frederikshavn 

Århus

Ny Banegårdsgade 55
8000 Aarhus