Case Ruths Hotel

Samarbejdet med Ruths Hotel siden 2007.

"Vi er yderst tilfredse med vores gavekortsystem fra IdeFA. Det har fra start fungeret upåklageligt, og det har medvirket til en kontinuerlig stigning i salg af gavekort" udtaler Thor Bastholm fra Ruths Hotel.

Case Ruths Hotel, Gl. Skagen

De kontaktede os, da de ønskede at hotellet skulle gennemgå en digital transformation, med digitale løsninger der kunne leve op til deres høje service og standarder.

Siden 2007 har vi været Ruths Hotel behjælpelige med rådgivning, sparring og support for at fortsat understøtte denne digitale transformation.

Ruths Hotel har gennem vores samarbejde haft mange spændende ideer og kan bedst beskrives som ”first mover”.

Vi er med til at understøtte Ruths hotels mange spændende ideer og deres online forretning, ved at leverer relevant viden, erfaring og kompetencer indenfor digital udvikling med både web løsninger, rådgivning og digitale løsninger.

Vi har blandt andet stået for re-designet af deres sidste fire hjemmesider og har været med til at optimere deres online branding og en forøget tilmeldingerne til deres nyhedsbreve. Denne indsats gjorde at 3,53% af alle besøgende tilmeldte sig deres nyhedsbrev.

Sammen har vi også udviklet nye digitale løsninger, med fokus på brugervenlighed og fleksibilitet.

Udvikling af gavekortet - vi udvikler sammen

Med udviklingen af et gavekort modul fik Ruths hotel ejerskab over salget af deres egne gavekort. Et samarbejde som blev udviklet i tæt samarbejde med en 50/50 udviklingsordning og derfor er implementeret til flere af vores andre hotel kunder.

Ønsker kontakt

Gavekortet

Ruths Hotel oplevet en stigende efterspørgsel på deres gavekort og modsat tidligere skal de ikke længere betale unødvendige gebyrer.

"Vi er yderst tilfredse med vores gavekortsystem fra IdeFA. Det har fra start fungeret upåklageligt, og det har medvirket til en kontinuerlig stigning i salg af gavekort. Rent administrativt er det nemt at håndtere, og pengene går uden gebyrer direkte ind på vores egen konto"

Udtaler Thor Bastholm fra Ruths Hotel

Få flere direkte bookinger

Hotel Booking Website

Automatisk opdateret med sidste ny udvikling uden meromkostninger.

Sælg flere gavekort

Spar provisionen

Få ejerskab over dine gavekort og forøg dit gensalg

Få konference leads

Direkte til din salgsafdeling

Hvem søger efter et sted til deres næste konference?

Gæste anmeldelser

Spar lønomkostninger

Besvar nemt og hurtig dine gæster, når de giver dig en anmeldelse

Åbningstider

Mandag - torsdag 08:30 - 16:00
Fredag 08:30 - 15.30

Cookie deklaration

Frederikshavn

Silovej 8 
9900 Frederikshavn 

Århus

Haslegårdsvej 8
8210 Aarhus V