Web Management

Det kan tage op til 36 dage for gæsten at beslutte sig endeligt, for hvor de skal holde ferie og hvor de skal booke værelse.

Derfor er det nødvendigt med destinationssider, der fanger opmærksomheden og leder nemt gæsten videre til en let bookingproces.

Vi udvikler unikke og omfattende løsninger, hvor funktionalitet og design er 100% skræddersyet til jeres hotel og til jeres gæster. Vi tilbyder også vores populære hotel webpakke.

Den digitale udvikling står aldrig stille. Derfor sørger vi for, at din Web management løsning altid er dynamisk, opdateret og fremtidssikret.

Vores løsninger fokuserer på brugervenlighed.
Det er nødvendigt at holde informationerne  på dine destinationssiderne opdateret, så de altid er relevante for dine gæster. Derfor er det nødvendigt med en løsning, der gør det nemt at redigerer og omstrukturerer efter dine behov.

Vores løsning er optimeret til både desktop computere, tablets og mobiltelefoner.
Den moderne gæst bruger i langt højere grad mobilen. De bruger den især når de skal lade sig inspirere, undersøge muligheder og er på hotellet, men vi ser også en stigning i bookinger på mobilen.


Ruths Hotel

Vi har samarbejdet igennem de sidste 10 år. Sammen har vi udviklet flere hotel moduler samt hotel webpakke og gavekort.

Hotel Koldingfjord

Vi har samarbejdet siden 2007 og løbende leveret sparring og rådgivning, assisteret med salg af konferencer og en unik designet hjemmeside.


Flemming Bonkegaard

Hotel Rådgivning

Direkte: +45 9840 7601
Mobil: +45 4056 0206
Email: fb@slet-dette.idefa.dk 

Connect on LinkedIn

Du er altid velkommen til at kontakt os, ved at udfylde ovenstående formular eller kontakte en hotel rådgiver direkte for mere information.