Vores mål er at etablere et langvarigt, tillidsfuldt samarbejde med vores kunder og vi tilbyder derfor flere former for efterfølgende support og rådgivning.

Vores support løsninger består af overvågningsperiode, klippekort ordning og online eller telefon support, fjernestyring, online video samtaler - tilpasset efter eget valg.

Et klippekort er en supportkonto, som du opretter hos IdeFA Gruppen. Hver gang du henvender dig angående support, bliver din konto nedskrevet med de takster, der er aftalt. 

Med et klippekort, kan du få hjælp til alle de funktioner, der er brugt i dine web løsninger dvs. support, grafik, layout, opdateringer & indholdsproduktion.

Klippekortet er opdelt i enheder af 30 minutters varighed. Et "klip" kan opdeles i to, hvis din forespørgelse kan besvares kort. Klippekortet tilhører virksomheden, der har købt det.

Du kan henvende dig telefonisk alle hverdage ml. kl. 8.30 - 16.00

Derudover får klippekortets indehaver en email, når kortet skal fornyes. Hvis en opgave ikke kan løses indenfor et klippekorts resterende "klip", kontakter vi dig med henblik på en evt. fornyelse af aftalen.

Et klippekort har ingen udløbsdato men ubenyttet tid udbetales ikke.