100% Open Source, hvilket betyder, at du som ejer har fuld råderet

Vi udvikler unikke og omfattende løsninger, hvor funktionalitet og design er 100% skræddersyet til din virksomhed, men tilbyder også vores populære webpakke.


Besøg vores kunder online og bliv inspireret


"Med IdeFA har jeg fået nordjysk grundighed, ærlighed og vedholdenhed. De rykker også med kort varsel, hvis der er brug for det. Fleksibiliteten og handlekraften er stor, og der bliver fulgt op på vores aftaler", fortæller Peder J. Madsen fra Hotel Koldingfjord.


Ingen ekstra omkostninger, når du har behov for nye funktioner og features.

Alt er inkluderet og webpakken er fyldt med ekstra udstyr, garanteret en høj oppetid på vores dedikerede servere og bliver hver mdr. opdateret med nye features tilpasset de krav som stilles idag og alle naturligvis med en sidste nye sikkerheds opdateringer.

  • Optimeret til både desktop computere, tablets og mobiltelefoner
  • Vi tilføjer løbende nye funktioner helt gratis og holder systemet opdateret.
  • Meget brugervenligt administration – logisk struktur og redigering
  • Vælg mellem flere temaer, som kan tilpasses til dit behov
  • Bevar strukturen/content ved skifte af tema
  • Mulighed for tilkøb af ekstra moduler såsom webshop
  • Fokus på synlighed – optimeret til søgemaskiner og sociale medier

Vores webpakke er gennemtestet og er bygget på TYPO3 som er et 100% open Source CMS system hvilket betyder, at du som ejer har fuld råderet over dine løsning.


Efter vi startede samarbejdet med IdeFA og fik implementeret vores webshop i vores webløsning har vi sparet rigtig meget tid og vi har fået overblik - et overblik der er udbetaleligt. Vi er ovenud tilfredse, og Søren og Morten springer til med det samme, hvis det er noget. Jeg giver IdeFA min varmeste anbefaling og de største roser."Merethe Stegemeier, MesseC

Med 7000 ordrer på to år, er messecentret, MesseC, afhængig af at administrationen er i top. Her har IdeFA været inde og hjælpe med en automatisering af webshoppen, der er designet og special tilrettet efter MesseCs behov og ønsker. 


- VI har valgt at fortsætte samarbejdet med IdeFA Gruppen da vi sætter pris på langvarige relationer med en leverandør som kender og forstår vores behov. IdeFA's CMS-system er let at navigere rundt i og betyder, at vi selv kan vedligeholde og udbygge hjemmesiden som vi har lyst til, udtaler Thorkil S. Lorentzen, Krone Vinduer.