100% Open Source, hvilket betyder, at du som ejer har fuld råderet

Vi udvikler unikke og omfattende løsninger, hvor funktionalitet og design er 100% skræddersyet til din virksomhed, men tilbyder også vores populære webpakke.


Besøg vores kunder online og bliv inspireret


Hvad har du brug for i din webløsning?

Den helt rigtige løsning kræver de helt rigtige ingredienser.
SSL, Cookie modul, Tracking, hændelsessporing og meget mere.

Lad os mødes om din forretning.

Vi vil gerne hjælpe dig til den bedste webløsning for dig og som giver din virksomhed resultater på bundlinjen.
Ved hjælp af konkrete data, rådgiver vi dig om hvilken løsning der er bedst for dig.

Nyd godt af vores erfaring!

Du får altid lidt "ekstra" hos os.
Vi er et tværfagligt team med over 15 års erfaring og mange forskellige kompetencer, som du kan drage nytte af.

Er der hjælp at hente - bagefter?

Den digitale udvikling står aldrig stille. Derfor sørger vi for, at din webløsning altid er dynamisk, opdateret og fremtidssikret.  

Når du er i luften med din webløsning, er det op til dig, hvor meget du har behov for os. Vi har en yderst velfungerende telefon og email support. Med vores klippekort får du en nem løsning hvis du har behov for support, undervisning, opdateringer, nyhedsbreve og ikke mindst sparring.


IdeFA har igen i forbindelse med redesignet af vores hjemmeside vist sig som en samarbejdspartner, der både leverer kompetent rådgivning og opgaveløsning og er fuldstændig i øjenhøjde med kunden. Teamet er altid tilgængeligt og løsningsorienteret og har stor forståelse for at prioritere. Oplevelsen er, at de tager ansvar for hele løsningen, som var de en del af ens egen organisation og ikke en leverandør. 

Det, der gør samarbejdet så effektivt og positivt, er, at IdeFA’s specialister forstår at omsætte en kundes ofte lidt abstrakte ideer til konkrete løsningsforslag uden at gå ind i lange tekniske diskussioner. Både processen og den daglige drift er præget af stor brugerforståelse, der gør hverdagen meget lettere for kunden – udgangspunktet er, at IdeFA fokuserer på at løse ting frem for at forvente tekniske specifikationer eller lignende af kunden. Det er meget befriende. 

Og så har IdeFA formået at integrere mange forskellige elementer og tredjepartssystemer i et smidigt design, så brugeren oplever siden som én samlet enhed med en enkel og intuitiv flade – og det gælder uanset device, fordi de responsive skabeloner er enormt nemme at arbejde med. 

Servicen retter sig mod kundens behov og ikke IdeFA’s interne arbejdsgange. Man oplever aldrig at være til besvær, men at være velkommen med ønsker og spørgsmål – det er et godt gammeldags kundeforhold, som ellers kan være svært at finde. Og så bliver alle aftaler uden undtagelse overholdt – on time, on budget – hvilket også er en bekymring mindre i hverdagen.

Med IdeFA har vi en stærk digital samarbejdspartner der har fingeren på pulsen og altid rykker hurtigt på vores ideer og ønsker.

Vores Typo3 løsning er tilpasset vores ønsker med bl.a. moduler til kampagnebiler, privatleasing, serviceberegner og brugtvognsmodul. Alle løsninger der giver en meget bedre kundeoplevelse og deraf flere kunder i butikken.

Vores webshopløsning er ligeledes med til at bidrage positivt med stigende salg af originalt Peugeot tilbehør. Vores digitale markedsføring tilpasses løbende og via månedlig opfølgning har vi et godt overblik over vores aktiviteter

Efter vi startede samarbejdet med IdeFA og fik implementeret vores webshop i vores webløsning har vi sparet rigtig meget tid og vi har fået overblik - et overblik der er udbetaleligt. Vi er ovenud tilfredse, og Søren og Morten springer til med det samme, hvis det er noget. Jeg giver IdeFA min varmeste anbefaling og de største roser. Merethe Stegemeier, MesseC

Med 7000 ordrer på to år, er messecentret, MesseC, afhængig af at administrationen er i top. Her har IdeFA været inde og hjælpe med en automatisering af webshoppen, der er designet og special tilrettet efter MesseCs behov og ønsker. 

 

 


"Vi hjælper dig sikkert igennem dit næste webprojekt, både før, under og efter.

Søren Guldbæk Olsen 
CEO Kundekontakt 

Søren Guldbæk Olsen

Partner

Direkte: +45 9840 7602
Mobil: +45 2099 9469
Email: sgo@slet-dette.idefa.dk 

Opret forbindelse på LinkedIn

Book et møde i min kalender

Du er altid velkommen til at kontakt os enten ved at udfylde formularen eller kontakte Søren direkte for en uforpligtende dialog.